Следва

Големите любовни истории: Елизабет Тейлър и всички нейни мъже

Борис Джонсън се стабилизира, диша самостоятелно

Това съобщиха от пресофиса на Даунинг стрийт 10 току-що.

Health преди 3 години

След кошмарна нощ, в която стотици хиляди хора не спряха да изпращат съобщения за солидарност със страданието на британския премиер-министър, а десетки държавни глави отправиха официални, но много топли пожелания за бързо възстановяване на мистър Джонсън, дойдоха и добрите новини.

Борис Джонсън е изведен от реанимация, диша самостоятелно и няма пневмония. От Даунинг стрийт съобщиха, че премиерът е "стабилен" и в "добро разположение на духа", макар и все още в интензивното отделение на болницата St. Thomas в Лондон, където е лекуван от COVID-19.

Припомняме, снощи бе съобщено, че Борис Джонсън е преместен в интензивното отделение на болницата след влошаване на здравословното му състояние, причина за което е коронавируса, с който Джонсън е заразен, което бе потвърдено преди 12 дни, и от който се опитваше да се възстанови под карантина в резиденцията си на Даунинг стрийт, но безуспешно.

В прессъобщението се казва още, че Борис Джонсън е бил в съзнание през цялото време, откакто е хоспитализиран, но мерките са взети превантивно, заради дълго продължаващото неразположение на 55-годишния премиер, съпътствано от температура и затруднено дишане.

В момента Джонсън е на стандартна кислородна терапия, като не се нуждае от механична вентилация.


Защо Кралицата избра зелена рокля за обръщението си към нацията


Радваме се на новината!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.