Следва

Големите любовни истории: Елизабет Тейлър и всички нейни мъже

Борис Джонсън се стабилизира, диша самостоятелно

Това съобщиха от пресофиса на Даунинг стрийт 10 току-що.

Health преди 4 години

След кошмарна нощ, в която стотици хиляди хора не спряха да изпращат съобщения за солидарност със страданието на британския премиер-министър, а десетки държавни глави отправиха официални, но много топли пожелания за бързо възстановяване на мистър Джонсън, дойдоха и добрите новини.

Борис Джонсън е изведен от реанимация, диша самостоятелно и няма пневмония. От Даунинг стрийт съобщиха, че премиерът е "стабилен" и в "добро разположение на духа", макар и все още в интензивното отделение на болницата St. Thomas в Лондон, където е лекуван от COVID-19.

Припомняме, снощи бе съобщено, че Борис Джонсън е преместен в интензивното отделение на болницата след влошаване на здравословното му състояние, причина за което е коронавируса, с който Джонсън е заразен, което бе потвърдено преди 12 дни, и от който се опитваше да се възстанови под карантина в резиденцията си на Даунинг стрийт, но безуспешно.

В прессъобщението се казва още, че Борис Джонсън е бил в съзнание през цялото време, откакто е хоспитализиран, но мерките са взети превантивно, заради дълго продължаващото неразположение на 55-годишния премиер, съпътствано от температура и затруднено дишане.

В момента Джонсън е на стандартна кислородна терапия, като не се нуждае от механична вентилация.


Защо Кралицата избра зелена рокля за обръщението си към нацията


Радваме се на новината!

More from View Sofia

Възпитана в еднополово семейство, най-младият премиер в света: какво знаем за Санна Марин

Celebrities преди 1 година

Финландският премиер Санна Марин е в окото на бурята, след като се оказа в центъра на скандал заради видеоклипове от партита с нейно участие, които попаднаха в мрежата  

Летопис на смутното време: Николай Гюлеметов

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.