Следва

#TheLatest: Anissa Kermiche x NODALETO

Стил урок на седмицата: LOOK AT ME NOW яката

Яката на ризата, тренча, блейзъра и дори палтото добива изцяло нов вид, съдейки по тенденциите за Пролет/Лято 2020-та.

 

All fashion преди 4 години

Victoria Beckham

Тя е значително преувеличена в размера си, а ретро видът й се върти някъде между 70-те и 80-те години на миналия век като естетика. Любопитно е как един толкова малък и понякога недоглеждан детайл се превръща в хайлайт, подчиняващ цялата визия на себе си.

Paco Rabanne

Разглеждайки дизайнерските колекции на Victoria Beckham, Louis Vuitton, Fendi и Lanvin, можем да заключим, че именно акцент от подобно естество се превръща в ключов елемент за новия сезон. На котешката пътечка размерът на яката често, но незадължително, бива съобразен с ревера на блейзъра или тренча, създавайки чудесен синхрон в силуета. Това, разбира се, не намалява останалите опции за стайлинг, според които яката блести самостоятелно по преувеличеност във визията. Взимайки примери от Инстаграм и модните момичета там, яката на ризата съвсем самостоятелно отстоява своите позиции в който и да е аутфит.

Fendi

Louis Vuitton

Lanvin

Ризата изглежда фантастично, ако е съчетана с блейзър и джинси, а облечена под пуловер или дори рокля - мини или миди, засиява с енергия, придаваща софистициран вид и на най-семплия силует:

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.