Следва

Street style: звездите по маски

#TheLatest: Anissa Kermiche x NODALETO

THE LATEST IN FASHION 

All fashion преди 4 години

Аниса Кермиш

Аниса Кермиш - от едноименния бранд за бижута и аксесоари за дома Anissa Kermiche - е име, което все по-често чуваме от колегите ни на запад. От Vogue са откровени фенове на работата й, а бижутата могат да бъдат намерени в едни от най-големите онлайн ритейл платформи като Net-a-porter и Matches Fashion. Почеркът й е софистициран и едновременно с това модерен, а силуетите са класически и луксозни на вид. Кермиш работи с перли, скъпоценни и полускъпоценни камъни, а последната й изява, привличаща медийното внимание, е колаборацията й с прохождащия бранд за обувки NODALETO.

Партньорството между двата бранда обаче не се изразява в създаване на обувки с декорация, ами във вази, заемащи силуета на обувка. Обувката, разбира се, е дизайн-акцентът в колекцията на NODALETO - ботите Bulla Corta с дебел висок ток, стабилна платформа и височина до глезен. Преразгледана в керамика, обувката идва в три цвята - червено, черно и бяло и размери 28см х 20см.

Обувките-вази могат да се поръчат на pre-order на anissakermiche.com, като цената е 200 паунда за бройка, а очакваната дата на доставка е между средата и края на месец април.

More All fashion