Следва

LOCKDOWN: в търсене на смисъла, а не на щастието

Дневен ХОРОСКОП - 8.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В сряда ще е добре да помислите върху действията си досега, да поработите върху усъвършенстването им, ако има нещо, което не е направено правилно. Избягвайте да говорите много и подбирайте думите си добре, за да няма недоразумение и обиди. Мнозина ще проведат важен разговор с мъж, който планира да предприеме пътуване, или с човек, който живее далеч от вас. Денят ще бъде интересен, донякъде абсолютно непредсказуем, особено в работата и ако засяга представители на Козирог, Дева или Телец.

Овен, Лъв, Стрелец: ще трябва да промените отношенията си към някои роднини. Кариерата или образованието на човек от семейството ви ще бъде повод за разговор или ще за вземане на бързо решение. Избягвайте задълбочаващите се конфликти в сряда, тъй като могат да ви върнат към неприятни спомени от миналото.

Телец, Дева, Козирог: в сряда ще наблегнете на задачи и ангажименти, която досега сте отлагали. Вероятно днес ще има по-благоприятни възможности за тяхното развитие или окончателна реализация. Предстоят приятни разговори с особено интересни хора.

Близнаци, Везни, Водолей: притесняват ви по-неприятните задачи от списъка със задължения и то съвсем не без причина. Стига да сте в състояние да оцените важните неща в живота, денят ще ви поднесе много от тях. Неочаквано днес събитие ще предизвика интензивни емоции и преживявания.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще обмисляте различни варианти за разработване на идеите си за решаване на проблеми със собственост или притежание. Не е изключено да преживеете някои по-тревожни или неприятни финансови ангажименти. Денят включва специално събитие, свързано с човек, който ще пътува или който живее в друг град (държава).

More Astro