Следва

Хари Стайлс пуска тениски в подкрепа на глобалния фонд за борба с коронавируса

Коя е Луиз Фолен - малката сладка Инстаграм французойка

Ако ви се бяга виртуално до Париж, Луиз, респективно профила й в Инстаграм, са начинът.Модната мацка умее да ви усмихне, да ви вдъхне глътка чиста радост от живота, да ви научи как да носите добре бяла риза, да ви вкара на съвместен шопинг в чудно винтидж магазинче.

All About Life преди 4 години

Както всички французойки, и госпожица Фолен изглежда така, сякаш не полага никакви усилия да изглежда свежо, подредено, секси и все едно никога не е качвало и един излишен грам, нито пък някога се е изпотявала.

Как постигат този ефект на божествена естественост френските момичета е загадка неразгадана от столетия, но не пречи отново и отново да проверим дали ще ни хрумне кой именно е ключът.

Подсказките идват от, например, любимите модни икони на Мадмоазел - Ели Макгроу, Даян Кийтън и всички героини от сериала "Приятели". Французойката обожава всичко ретро, особено старите снимки, което се отразява прекрасно в гардероба й.


Гардеробът на една французойка


А гардеробът й изобилства от рокли на точки, пъстри трикотажни топове до пъпа, карирани панталони и индигови джинси. Може би това е една от жените в света, на които най-добре пасват "ризниците" на Paco Rabanne и обемните худита.

Иначе, госпожица Фолен дълго време живее в Лос Анджелис, преди да се премести за постоянно в Париж. Затова и сторитата й в мрежата изобилстват от красота, Париж е интерпретиран по стотици начини, нежни и романтични, както го обичаме, пълен с модни открития, находки от сладките винтидж бутици, багети с коричка, греещи от витрината на съседната пекарна и още много хубави неща. Всички от които мигновено вдигат настроението.


Dare U: френски маникюр като на Кая?


More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.