Следва

Култ: ринопластика за всички в Ливан

Wizz Air спира всички полети между София и Лисабон от утре

See you in a while...

All About Life преди 3 години

Wizz Air обяви днес, че от утре, 9 април 2020 г., авиокомпанията ще спре всичките си полети между София и Лисабон до 13 април 2020 г. Решението за временното спиране на маршрута е в резултат на мерките, въведени от португалските власти, с цел ограничаване на разпространението на пандемията COVID-19.

Пътниците с резервации, засегнати от отмяната на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на wizzair.com или чрез мобилното приложение на авиокомпанията. 120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air. Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Wizz Air искрено се извинява за промените в резултат на спирането на полетите между София и Лисабон, и уверява, че безопасността и благополучието на пътниците и екипажа остават приоритет номер 1 за авиокомпанията.

More All About Life