Следва

WIN IT! Фантастичен Великденски козунак от Теа!

Дневен ХОРОСКОП - 9.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В четвъртък ще имате повече свобода да разработите своите планове; да вземате важни решения, от които зависи бъдещето ви. Благоприятни тенденции ще усетят онези от вас, които са готови да се възползват от тях. Ще има и такива, които по една или друга причина ще злоупотребяват с енергията и ще загубят ценно време. Денят е благоприятен за финансовите ви дела, но фактът, че контролирате действията и решенията, свързани с парите, не трябва да се игнорира. Очаква ви приятна изненада, свързана с представител на Везни, Близнаци или Водолей; предстоят също и няколко ползотворни разговора и срещи по финансови въпроси. Опитайте се да приемете реалността или предложенията такива, каквито са, защото в момента различни фактори влияят не само върху финансовата ви стабилност, но и върху финансовите интереси на голяма група хора. Денят е неблагоприятен ден за закупуване на скъпи вещи, продажба на имоти и други материални неща, при които има опасност да бъдете подведени или измамени.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще изпитате безпокойство заради по-големите емоции, които ви предстоят този ден. Ще бъдете по-чувствителни, нетърпеливи и раздразнителни. Ако не получите навреме важна информация за вас, ще провокирате силни (в повечето случаи отрицателни) емоции.

Телец, Дева, Козирог: днес имате възможността да реализирате предварителните си планове, особено такива, свързани с дома и материалните (недвижими) интереси. Може да се разочаровате от думите или действията на някого, който е ваш приятел или колега. Действайте разумно, практически и не поемайте ангажименти от днес за утре.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък ще имате задачи, свързани със семейството и приятелите; ще разчитате на помощта на близките си в завършването на ежедневната домашна работа. Изненадите днес могат да отворят врата за нов старт в личния или професионалния ви живот.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък планирате да проведете важен разговор, най-вероятно свързан с жена в семейството ви. Четвъртък носи неприятни новини, свързани с мъж, който не е ваш роднина. Ако допуснете конфликт в дома си днес, има вероятност той да прерасне в по-сложна ситуация.

More Astro