Следва

Още няколко "кадрови" причини да си купим Huawei P40

Нещастният брак на Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен призна на Том Брейди, че се чувства нещастна в брака им, но каква може да е причината за бурята в отношенията на тази красива двойка?

Celebrities преди 4 години

Тази година Жизел Бюндхен, 39, и футболистът Том Брейди, 42, празнуват 11-тата годишнина от сватбата си - през изминалото десетилетие всяка появява на съпрузите пред камери заявяваше - при това много категорично - че те не само изглеждат страхотно заедно, но и се къпат в любов и семейно щастие. Оказва се обаче, дори в приказния им, на пръв поглед, брак има тежки периоди, за един от които американският футболист сподели в скорошно интервю.

Брейди разказа, че преди около две години е получил бележка от жена си, която все още пази и препрочита. В нея Жизел споделя чувствата си, като признава, че е нещастна и неудовлетворена от брака им.

“Преди няколко години тя мислеше, че не отделям достатъчно внимание на семейството. Не харесва, например, че постоянно отсъствам заради тренировки и мачове и тя сама трябва да се занимава с всичко. “Е, кога ще направиш нещо за семейството? Кога ще заведеш децата на училище?” Жизел не беше доволна от нашия брак, така че трябваше да се замисля, да разбера, че тя също има своите цели и мечти” - разказва Том.

Слухове за проблеми в рая и дори раздяла се носят от години, но двойката успя да се съвземе и да спаси семейството си.

Припомняме, че двамата се ожениха през 2009 г. и оттогава не пропускат да отбележат подобаващо годишнината си в социалните мрежи.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 7 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.