Дизайн за вдъхновение: Huawei P40 Pro, нов прочит на съвършенството

Дизайн за вдъхновение: Huawei P40 Pro, нов прочит на съвършенството

"Изкуството на движението" е философията на дизайна в Huawei P40 Pro и неговия Quad-curve Overflow дисплей

От самото си създаване, серията P на Huawei се обръща към артистичната природа на модерния човек. Обединяваща високи технологии със съвременни тенденции в изкуството, тя е едновременно артистична на външен вид и инструмент за създаване на изкуство, с невероятните си камери. Дизайнерската тема на флагманите на най-новото й издание, и по-специално на модела Huawei P40 Pro, който се продава у нас от началото на тази седмица, е "Изкуството на движението". Приложена в корпуса, цветовете и най-вече в уникалния четворно заоблен Overflow дисплей, тя илюстрира свободата и импулса да се движиш навсякъде - без ограничения. Идеята на създателите на серията е да пресъздадат движение, което носи необходимото за живота напрежение, но същевременно е плавно, еластично, нежно и мощно едновременно и със задължителното усещане за ритъм.


Как 1=4 с покупката на новия Huawei P40 Pro


Възприятия без граници: Huawei Quad-curve Overflow дисплей
В дисплея на Huawei P40 Pro, концепцията "Изкуството на движението" е развита в посока флуидност - като балерина, която излъчва различна елегантност и енергия, когато стои неподвижно или танцува. Huawei P40 Pro въплъщава изчистената красота на тази натурална същност, превръщайки естествената форма в жизнен, модерен дизайн, подобно на Центъра Heydar Aliyev, проектиран от Заха Хадид.


Love to quote: 10 зареждащи цитата за по-богата седмица от Заха Хадид


Концепцията за флуидност най-добре се илюстрира от свойствата на водата. Водата е източник на живот, прониква навсякъде и плавно си проправя път в привидно невъзможни посоки, като никога няма ясно изразени граници. Подобно на чаша, пълна с вода на път да се разлее, но спряна от повърхностното напрежение, новият Huawei Quad-curve Overflow дисплей е леко извит от центъра към четирите страни на тялото, включително и ъглите. Освен естетична наслада, дисплеят обогатява извиването с показваното на него съдържание. Картината създава усещане за безкрайност и за много по-голям екран.В сравнение с дисплея на Huawei P30 Pro, който е извит от лявата и от дясната страна, този на P40 Pro е извит във всички четири страни, с малко по-изразена крива отляво и отдясно. Извивките изчезват в дизайна, за да създадат усещане за безгранично изживяване с удобна за държане форма. Идеята на дисплея се съчетава добре и предлаганото от модела управление с жестове над него, за да осигури първокласно потребителско изживяване.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.