Следва

Смехотерапия за напреднали

Все повече я обичаме, Кралицата на интернет или Елизабет II като меме

Пак, и пак, и пак.

Celebrities преди 3 години

В този напрегнат момент кралицата на Великобритания се превърна в стабилен символ на надеждата и определено повдигна духа на милиони - случи се след обръщението й към нацията в неделя, 5 април 2020, за което писахме тук, възхитени освен от маниера на поведение, и от дрехата на дамата в категорично зелено.

В този цвят никой не бе виждал Нейно величество от деня на 90-годишния й юбилей през 2016 година, когато все пак не е същият, а в светлозелената гама. В Мрежата с ентусиазъм се заговори за избрания онзи ден нюанс, и също толкова бързо се пуснаха десетки интерпретации на тоалета, разбира се, в контекста на неизбежните закачки и хуморески, така присъщи на времето, в което исторически се намираме сега.


90-ият рожден ден на Елизабет, 2016

Ироничните преображения на Кралицата с помощта на фотошоп, събрани тук, ни изглеждат симпатично, мило и безобидно, приемаме ги като приятелско намигване към ситуацията.

Първо се почна в Twitter, със съобщението: "Искам да благодаря на Кралицата за нейното обръщение и за това, че подари на хората това, от което най-много се нуждаят - отлично изображение за фотошоп", от палавник на име Питър, който редом до оригиналния аутфит на Елизабет пусна "подобрен" вариант с рокля с котенце.Многобройни сръчковци тозчас се оказаха вдъхновени от примера и демонстрираха лични версии на тоалета на Нейно Величество. Един до друг се редят топове с коронавирус, тишърти с надпис Iron Maiden, блузи с Оби-Уан Кеноби и Йода. Изобщо, филмите и сериалите, популярни тази и миналата, 2019-та година, доминират тренда.

Сред другите супер идеи са заигравките с музикалната история на Великобритания: Елизабет носи тениска с Queen, с Sex Pistols и пр. Един от авторите допуска, че в условията на карантина, на Кралицата й е останало време да гледа култовия британски сериал Doctor Who и я облича във фирмена дрешка. Друг се заиграва със съименницата на Кралицата, именно Елизабет I и още, и още, и още.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.