Следва

Дневен ХОРОСКОП - 10.4.2020

Смехотерапия за напреднали

CHOOSE YOUR QUARANTINE HOUSE

All About Life преди 4 години

По примера на Interview, The Cut и Paper Magazine решихме и в Редакцията да направим "къщен" разбор на публичния живот в България, като групираме част от най-популярните образи в 5 карантинни къщи. Събирателен принцип, за разлика от западните колеги, все пак прилагаме - вижте, прочетете и изберете в коя бихте прекарали остатъка от карантината си. И нека не забравяме да се смеем повече!

#1 Спортната къща
В тази къща ви очакват непрестанни тренировки - и за физиката, и за психиката. Едно е сигурно - от карантината ще излезете в невъобразимо добра форма.

#2 Арт къща
Песни и танци на народите ще е в тази къща. Приемете го като едномесечна музикално-артистична академия.

#3 Социално активната къща
В тази къща ще се правят планове - за бъдещето на България, на света, на всичко.

#4 Къщата на Интернет сензациите
Курс по справяне в социална среда.

#5 Къщата на бюти трансформациите
Имаше едно предаване навремето - "Пълна промяна" - е, това е.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.