Следва

Дневен ХОРОСКОП - 10.4.2020

Смехотерапия за напреднали

CHOOSE YOUR QUARANTINE HOUSE

All About Life преди 4 години

По примера на Interview, The Cut и Paper Magazine решихме и в Редакцията да направим "къщен" разбор на публичния живот в България, като групираме част от най-популярните образи в 5 карантинни къщи. Събирателен принцип, за разлика от западните колеги, все пак прилагаме - вижте, прочетете и изберете в коя бихте прекарали остатъка от карантината си. И нека не забравяме да се смеем повече!

#1 Спортната къща
В тази къща ви очакват непрестанни тренировки - и за физиката, и за психиката. Едно е сигурно - от карантината ще излезете в невъобразимо добра форма.

#2 Арт къща
Песни и танци на народите ще е в тази къща. Приемете го като едномесечна музикално-артистична академия.

#3 Социално активната къща
В тази къща ще се правят планове - за бъдещето на България, на света, на всичко.

#4 Къщата на Интернет сензациите
Курс по справяне в социална среда.

#5 Къщата на бюти трансформациите
Имаше едно предаване навремето - "Пълна промяна" - е, това е.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.