Следва

Талията ми висока, дънките ми секси

Елегантно: Ким Кардашян рекламира бикините си

Just dropped: SKIMS Smooth Essentials

All fashion преди 4 години

Карантина е, да, но това не е причина да се стои бездейно. Пример - директно от страната на неограничените възможности, конкретно - люпилнята на творчески идеи с невероятен бизнес размах - семейство Кардашян.Ким не е типаж, който ще се позволи да мързелува, при положение, че може да свърши чудеса от маркетингова храброст - и в самия център на търговският ступор пусна рекламната кампания на един от бранодвете си - този за оформящо бельо Skims. Марката е специализирана още в домашно облекло, а акцентът е основно върху безшевното конструиращо бельо.


Ким Кардашян го измисли: тейп вместо сутиен


Именно то е представено в актуалната кампания, която набляга на името на серията - Smooth Essentials.В набора бельо, на което изключително много харесваме тоналната цветова гама, варираща меко и елегантно от цвят до цвят и от тен до тен на кожата, различни за всяка от нас, са включени няколко вариации на топове и класически бикини. Разнообразието в асортимента се внушава от споменатото богатство на оттенъци, всички в натуралната гама, както и на огромния избор на размери - от XXS до 4XL. По признанието на Ким, в качеството й на основател на бранда, невероятната гладкост и сливането с кожата на артикулите е постигнато благодарение специална обработка с лазер.

В рамките на промо-кампанията в Инстаграма на Skims се появиха групови кадри, направени от италианската художничка Ванеса Бикрофт, известна именно с проектите си, в които участват много хора.


Ким Кардашян и двата милиона долара за 20 минути. Всички искат от коригиращото й бельо


На нас много ни харесва въпросният подход, кадрите приличат на картини, вдъхват желание да потребиш, почти първосигнално, но много елегантно. Браво!  

More All fashion