Пинсетa, кола маска или конец за eyebrows on fleek?

Пинсетa, кола маска или конец за eyebrows on fleek?

Премахването на ненужните косъмчета е досадна, но незибежна процедура. Добре оформените вежди структурират лицето, подчертават очите - колкото и да са непокорни веждите ни, трябва да им отделим необходимото внимание, за да си осигурим перфектната визия.

Оформяне на вежди с пинсета
Тази техника е за дамите, които няма какво много да скубят и чиято естествена линия на веждите е добре очертана. Този прецизен метод позволява да премахнем косъмчетата, които ни притесняват един по един. Това обаче изисква малко сръчност и голяма доза търпение. Необходимо е да хванем косъмчетата в основата, преди да ги дръпнем, за да избегнем скъсване. Областта е много чувствителна и за да намалим болката, може да минем с кубче лед върху зоната и да издърпаме клепача нагоре преди самото отскубване.

Кола масла за вежди
Гарантира прецизно обезкосмяване и три седмици спокойствие, но най-добре е първият път да посетим специалист, след това може да го практикуваме у дома. Кола маската е ефективна процедура, чрез която косъмчетата се премахват в дълбочина от корена. Трябва да внимаваме да не използваме прекалено горещ восък, за да не изгорим кожата около очите. Една-две ленти са достатъчни, като завършваме с успокояващ крем.

Оформяне на вежди с конец
Техниката на спираловидно усукване на памучен конец в две нишки и оформянето на триъгълник, произхожда от древна Индия. Чрез нея всеки косъм или дори цяла линия, могат да се извадят безпроблемно. Това намалява до някаква степен окосмяването на конкретната зона и води до изтъняване на косъмчетата, които изникват след това. Процедурата е безболезнена, като трябва да внимаваме конецът да не е замърсен, в противен случай зоната може да се възпали.

Лазерна епилация за зоната между веждите

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.