Следва

Wizz Air възобновява полетите между Варна и Лондон

Същ Джони! Лили Роуз Деп сподели снимка да мистериозното си братче

Baby Jackie

Celebrities преди 4 години

Не всички знаменитости са толкова отворени към идеята да запознават света с децата си от невръстна възраст. Перфектен пример е синът на 59-годишния Джони Деп и 47-годишната Ванеса Паради. За разлика от сестра си Лили Роуз, която се къпе в публично внимание, и очевидно й харесва, 18-годишният Джон Кристофър (близките му го наричат Джаки) избягва светлините на прожекторите, че дори и светкавиците от камерите на най-близките си.


Бащичко: Рафърти, 23-годишният син на Джъд Лоу, front row на Valentino


За 18 години папараците не успяха да хванат младия господин в крачка, не успяха да разберат къде точно живее, нито с какво се занимава или дори как изглежда. Съвсем неочаквано Инстаграм дебютът му се случи през уикенда - в пост-пожелание на по-голята му сестра.

В серия от кадри, проследяващи Джаки от бебе до 18-годишен heartthrob, Лили разкри пред света самоличността на мистериозния си брат.

Най-актуалният от кадрите само затвърждава тезата, че Джон Кристофър въобще не обича да се показва - макар че кадърът е дело на сестра му Лили, физиономията на момчето е като от нежелана папарашка снимка.

"Малкото ми братче е на 18! Мое малко братче, сърцето ми, душата ми - честит рожден ден! Обичам те много", написа госпожица Деп под снимката.

Въпреки неясната фотография, отдалеч успяваме да разпознаем характерните за Джони и Ванеса гени, които децата им очевидно са усвоили повече от чудесно. И ние вече те обичаме, наш малък Джони!


Старата любов... Ванеса упорито продължава да защитава Джони Деп


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.