Следва

Дали билетът на Хари и Меган за Ел Ей е толкова печеливш, колкото си го представяха?

Лейди Гага: "Нямам търпение да бъда майка!"

Mother Monster <3

Celebrities преди 4 години

Лейди Гага, 33, е лицето, около което се върти целият последен бюти брой на американското InStyle Magazine. С набиращата популярност грим линия HAUS of Gaga на изпълнителката, последният й видеоклип, който се превърна в същинска сензация, цял един нов албум на път, дългоочаквано турне, хиляди благородни каузи и една необикновена буболечка, която учените кръстиха на Гага, изборът на Стефани за cover момиче няма нищо общо със случайности и е точно в целта.

Още преди карантината, обявена вследствие на пандемията, Лейди Гага участва във футуристичната фотосесия и разговаря с редакторите на изданието за плановете си за близкото бъдеще. Освен множеството творчески проекти, които гравитират в съзнанието на извънредно артистичната й персона, Гага не пропуска да сподели и "по-човешката" страна на мечтите, целите и плановете си:

"Мога да кажа, че съм много развълнувана от идеята да бъда майка", признава Гага. "Нямам търпение да бъда майка. Не е ли невероятно това, което можем да правим ние, жените? Да отгледаме друго човешко същество в утробата си. Да му дадем живот, а след това да го отгледаме. Толкова е забавно - колегите ми, екипът ми, които са и мои приятели, тренират в двора на къщата ми всеки ден. Когато ги посрещам, винаги им казвам: "Добре дошли в утробата!"

В края на миналата година Лейди Гага се появи като гост в YouTube канала на известната инфлуенсърка Nikki Tutorials - по време на "голямото гримиране", Mother Monster сподели, че най-голямата й мечта за следващите десет години е да роди много деца. Плановете на Гага включват още щастлив брак, благотворителна фондация, много нови песни и филмови продукция.

Ако знаем нещо за Лейди Гага със сигурност, то е, че колкото по-абстрактни са плановете й, толкова по-добре се получават. Стефани вече е в процес на снимане на нова филмова лента - и то каква... заедно с Ридли Скот, Лейдито работи по екранизирането на убийството на Маурицио Гучи, където ще влеза в ролята на Патриция - поръчителката - страшно екстравагантна дама, чиято история разказвахме преди време ТУК.

Също така Гага развива платформите на няколко благотворителни фондации, чиято дейност в момента се върти около коронавируса. Отделно от това работи по нови продутки за грим линията си, но не оставя на заден план и музикалната си кариера.

Любовният й живот също процъфтява - след няколко особено тежки раздели, изглежда Стефани най-накрая е намерила сродна душа - красавецът до певицата се казва Майкъл Полански, повече за дейността му припомняме ТУК. Дали говорейки за семейство, Гага си представя бъдещето си точно с Майкъл, няма как да знаем със сигурност, но категорично бихме се радвали да е така, защото певицата изглежда на върха на щастието и най-важното - себе си.

Междувременно, по повод импровизираната ни "годишнина" под карантина, предлагаме да изгледате (отново, ако вече сте) GAGA: FIVE FOOT TWO - документалният филм за изпълнението на Лейди Гага по време на Super Ball.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.