Следва

Новата къща на Дрейк е мерзост - ето защо

Дали билетът на Хари и Меган за Ел Ей е толкова печеливш, колкото си го представяха?

В крайна сметка всички се превръщат в обикновени жители на La la land...

Celebrities преди 4 години

Двойката с големи надежди се премести в родния град на Меган, за да устрои семейното си щастие там или по-скоро да спечели някой друг долар, след като гръмко се отказа от Великобритания, Короната и дивидентите, които неотлъчно следват кралското семейство. За съжаление, двамата започнаха с фалстарт новия си, така желан “по-спокоен” живот в Лос Анджелис на фона на пандемията COVID-19, социалната изолация и последвалия карантинен режим на каквито и да било публични мероприятия.

Съобщенията за внезапното им пристигане в Ел Ей, точно преди САЩ да затвори границите си заради коронавируса, бяха посрещнати с приглушена изненада. Доналд Тръмп отдели време да ги поздрави, разбира се, в Twitter профила си в типично негов стил: “САЩ няма да плаща за сигурността им. Те трябва да плащат!” Последва бързо опровержение от страна на Хари и Меган заявявайки: “не сме имали планове да искаме от правителството на САЩ ресурси за сигурността си. Сами ще поемем финансирането, а и казусът вече е решен.”

Но няма как да не се запитаме как двамата ще поемат разходите си без да имат текущ източник на редовни доходи, като само сметките им за сигурност са в размер между 4 и 8 милиона паунда. Хари и Меган не са имунизирани срещу финансови затруднения, защото световната криза в лицето на пандемията ще им попречи да намерят търговски възможности за изява в следващите седмици/месеци - по червения килим на бляскави филмови премиери, лъскави партита, корпоративни събития и вечери. За щастие, принц Чарлз ще продължи да изплаща издръжка от личните си пари на сина и снаха си през първите 12 месеца от новия им живот.

Тъй като вече няма да разчитат на финансиране от британските данъкоплатците, H&M ще трябва да работят за собствените си доходи и да чертаят уверено своя житейски път на финансова независимост. Въпреки че се водят кралски особи, двойката ще трябва да се съревновава за обществено внимание и интерес наред със стотици други знаменитости в Лос Анджелис. В началото, когато се овладее положението със застрашаващия живота коронавирус, Хари и Меган определено ще бъдат черешката на тортата на всяко едно събитие, защото все пак кралското потекло надцаква милиардерите, но постепенно техният ореол неминуемо ще започне да отслабва и е твърде вероятно да се превърнат в поредната светска двойка, ръководеща благотворителни организации. В крайна сметка всички се превръщат в обикновени жители на La la land...

За някои от предстоящите проекти на херцога и херцогинята на Съсекс вече се говори. Преди да започнат работа "за ново бебе", Меган има желание да осъществи някои от своите лични идеи, докато съпругът й търси къде да играе поло. Маркъл иска да възстанови лайфстайл блога си The Tig, чиято дейност бе преустановена след присъединяването й към кралското семейство, също така планира да разработи собствена линия луксозни сервизи за хранене и не на последно място - да поднови кариерата си в Холивуд, където по-скоро ще бъде търсена заради името и статута си, отколкото заради актьорските си способности. Постепенно Меган и Хари искат да се включат в много благотворителни организации, чиито седалища са в Калифорния, защото основният им поток от приходи идва именно от подобни дружества и инициативи. Изявлението от преди няколко дни, в което Меган и Хари споделиха, че нямат търпение да стартират, "когато му дойде времето", своята благотворителна организация Archewell, не се прие с очакваното въодушевление. Archewell е продължение на Sussex Royal, като идеята за слогана идва от Arche - гръцка дума, означаваща източник на действие и вдъхновена от името на сина им Арчи.

Двойката вече се е свързала с PR агенцията Sunshine Sachs, чиито клиенти са Бен Афлек и Леонардо Ди Каприо. Експерти смятат, че двойката ще има определени затруднения по моделирането на новия си публичен образ. Затова съветват, малко по малко да отворят живота си за обществеността, да допуснат хората до себе си, за да разберат кои са, защото в момента е ясно единствено, че са част - и то бивша - от кралското семейство.

И така, дали ще получат спокойния живот, на който се надяваха? Категорични сме, че Меган и Хари се изселиха в Лос Анджелис не за спокойни, блаженни семейни години, а за да водят “определен” начин на живот. И доколко филантропският им профил ще успее да ги държи на повърхността и да не ги ограничи до телевизионни шоу предавания, предстои да видим след падането на карантината.

More Celebrities