Следва

Ах, каква си Клеопатра! Древните бюти ритуали, които реално работят

Какво ново: наистина магичният Magic Serum от Charlotte Tilbury

Шарлот Тилбъри и едноименният й козметичен бранд - една от най-успешните бюти истории през последните години.

 

Face преди 3 години

Шарлот стартира своята кариера като гримьор, а благодарение на изключителните си способности, много труд и малко късмет, успява да се изкачи високо по стълбичката на звездни визажисти. Името й е сред най-често срещаните по време на модните седмици, тя се грижи за визията на моделите на големите брандове, а знаменитости като Ирина Шейк, Алесандра Амброзио, Марая Кери и Оливия Палермо са откровени почитатели на гримьорските й техники. Днес, разбира се, Тилбъри работи с цял екип визажисти, с които си поделят огромното количество работа, племенницата й е една тях, припомняме огромната й прилика с една много известна блондинка ТУК.


Шарлот Тилбъри 

Името на Тилбъри е подплатено още с изключителна линия декоративна козметика, на която самите ние сме отдадени последователи. Продуктите се продават във всички големи онлайн бюти бутици, а един конкретен продукт от многото се превърна в епитом на красивата кожа.

The Magic Cream е повече от хидратиращ крем - мощната формула услилено работи за по-добрия вид на кожата, а резултатите са смайващи и бързо пристигащи. Почти мигновено кожата е озарена, а видът й е здрав, подхранен и по-плътен. Репутацията на продукта се дължи не просто на сиящите звездни лица, минали през ръцете на Тилбъри екипа, но и на хилядите положителни ревюта, оставени в мрежата.

Със силна заявка за надскачане на този разкрасяващ ефект, дело на крема, Шарлот обяви преди броени дни в социалните мрежи, че пуска в продажба серум за лице от същата серия, който не просто ще комплиментира действието на The Magic Cream, но и ще го надскочи.

Magic Serum Crystal Elixir е името на новия звезден бюти помощник, обещаващ мигновено по-плътна кожа и блясък, а в дългосрочен план - хидратация, заглаждане и стягане. Екипът зад формулата загатва още, че серумът заема ролята и на основа за грим, запечатвайки продуктите за по-дълго. Самата Шарлот заявява следното: “Точно както крема, исках да създам серум, адресиращ всички проблеми на кожата в една невероятна формула, за да се радваме на най-красивата си кожа някога. Основната разлика с крема, е че резултатите са дългосрочни, серумът е нещо като личен треньор за клетките на кожата ни, тренира ги да са във форма.“


Официалното пускане в продажба на серума е на 16 април, като цената е определена да бъде 60 паунда за 30мл, а ние обезателно смятаме да се запасим и изпитаме формулата от първа ръка. Можем да го закупим ОТТУК

More Face