Следва

Стил урок на седмицата: розово + кемъл, a match made in heaven

Дяволът е... в цепките

Дяволът се крие в детайлите, неоспорим факт, демонстриращ ни с хиляди примери правотата си.

 

All fashion преди 4 години

Това важи с особена тежест в стайлинга, ако амбициите ни се целят в нестандартна и различна визия. При подобна закономерност не крещящите и безразсъдно смели аутфити оставят впечатление с приятен послевкус, а добре изчислените пропорции и интригуващи детайли, поддържащи любопитството възбудено.

С подобни почести можем да наградим един нов и сравнително малък тренд, който обаче категорично печели сърцата на модното съсловие. Говорим именно за панталоните/джинси с ципове в долната част на крачола, съответно поставени фронтално или отстрани. През последните няколко месеца въпросният дизайн започна да се появява все по-често и по-често - първоначално в колекциите на Victoria Beckham и The Row, а след това при Wardrobe NYC, собственост на модния директор на австралийския Vogue Кристин Сентера.

Не след дълго модните момичета започнаха да експериментират с новия и на пръв поглед безопасен силует, адаптирайки го в елегантни съчетания, които биха се понравили на всеки.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, извоювала си приза за модна икона с лекота през последната една година, е една от явните почитателки на малкия, но впечатляващ тренд, а останалата част от познатия моден свитък също не закъснява да даде десетки вдъхновяващи примера по темата, разглеждаме ги тук:

More All fashion