Следва

La Petite Parisienne

Стил урок на седмицата: розово + кемъл, a match made in heaven

Пролет/Лято 2020 минава под надслова на силните и категорични цветове.

 

All fashion преди 4 години

Както през всеки пролетно-летен сезон, така и през този, наситените и изпълнени с живот цветове контролират случващото се по отношение на тенденции. Ако по подразбиране неутралните и спокойни палитри на бежово и екрю продължават да притежават все така завидно влияние и в случващото се на котешката пътечка, и на улицата, то това съвсем не означава, че шумните цветови съчетания остават на заден план.

Бежовото безспорно доминира над модния свят през изминалите 2-3 сезона, но за по-топлата част от настоящата година бъбривите и весели нюанси надделяват, както дискутирахме подробно ТУК.

Възможностите за съчетаване на отделните тонове трудно могат да се поставят в рамка, процесът на проба-грешка е доста субективен, затова оставаме отворени към интерпретации от всякакво естество.

Комбинирането на два конкретни тона обаче като че ли се среща все по-често и по-често, поне съдейки от видяното в социалните мрежи. Става въпрос за розово, циклама или фукция, във всичките им пастелни или дори неонови нюанси, а техният придружител в случая е красивият кемъл.

Разбира се, помежду им може да се маневрира както си поискаме - розовото преминава плавно в люлякова палитра, а кемъл цветът изсветлява в блед бежов тон, докато не намерим златната среда, в която се чувстваме най-комфортно.

Планираме своите опции и събираме няколко страхотни стилистични примера, които да послужат за отправна точка:

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.