Следва

KKW х Крис Дженър: you're doing amazing, sweetie!

Който се учи: 5 топ университета, като Harvard, с онлайн курсове for free

#BackToSchool

All About Life преди 3 години

Социалното дистанциране продължава да заема основна част от ежедневието ни, а намирането на фокус и баланс изглежда като трудоемка и на моменти дори непосилна задача.

За да оползотворим обаче максимално принудителното свободно време, едни от от най-големите и престижни университети във Великобритания и САЩ идват на помощ, предоставяйки своите онлайн курсове напълно безплатно.

Ето и кои са те:


Студентски живот в Щатите, ах, сладък живот! 44 факта за образованието там, които го правят по-малко плашещо. Част I


Harvard
Основан през 1636г., Харвард е най-старият университет в САЩ и безспорно един от най-престижните в света. На официалната платформа HarvardX можем да намерим разнообразие от напълно безплатни курсове, за които след това можем да заплатим допълнително за изкараване на сертификат.

King's College London
King's College London набляга усилено на онлайн обучението, включително предлагайки и магистърски програми, а кратките безплатни курсове изобщо не са за изпускане. Темите, които обхващат вариарат от класическа литература до първи стъпки в медицината, а в края на всеки курс получваме сертификат без допълнително заплащане.

Yale University
Финанси, право, психология и музика са само част от темите, които престижният университет Йейл засяга в детайли в своите безплатни курсове, провеждани от едни от най-реномираните им професори. Откриваме ги ТУК.


Студентски живот в Щатите, ах, сладък живот! 44 факта за образованието там, които го правят по-малко плашещо. Част II


Glasgow University
Един от най-старите университети в Европа е и един от най-добрите университети в Обединеното кралство по класация на Times Higher Education World University Rankings, един от общо 25. Курсовете, които шотландците предлагат, обхващат теми като програмиране, история на изкуството и медицински грижи.

East Anglia University
Признат интернационално, East Anglia University предлага любопитни безплатни курсове на теми като режисура, бранд мениджмънт, здравеопазване и медицина, разглеждаме ги ТУК.


Студентски живот в Щатите, ах, сладък живот! 44 факта за образованието там, които го правят по-малко плашещо. Част III


 

More All About Life