Погледни ме в очилата! Най-модерните чифтове на Пролет/Лято 2020

Погледни ме в очилата! Най-модерните чифтове на Пролет/Лято 2020

Толкова много и толкова хубави...  

Докато е карантина и т.н., позабравяме редовните си модни навици, но не бива. Един от любимите такива е обстойният преглед на най-модерното сред слънчевите очила - аксесоар, без който НЕ МОЖЕМ.

Обожаваме слънчевите си очила, съблюдаваме трендовете, но никога без да съобразим формата, цвета и внушението им със собствения си натюрел.


Trend Report: Trench it Up!


Почти всеки сезон добавяме към колекциите си по чифт, като забелязваме, че това е един от артикулите в модното ни битие, който пазим най-зорко, внимаваме да не изгубим и почти никога не хвърляме/заменяме/продаваме/подаряваме.

В модата има невероятно точно изчислима цикличност - новото винаги е добре забравено старо. Това е ясно видимо и този сезон, и касае с равна сила и аксесоарите, както и всичко останало в индустрията.

Затова и за пролетта и лятото на 2020 нещата изглеждат приблизително така: вадим от стар скрин, доскоро супер ретро изглеждащ чифт, обръщаме носталгично поглед към 90-те и маските оттогава, залагаме на цвят, като в ранните 2000-те, обезателно добиваме по чифт авиаторки, които всъщност нямат дата. Вижте кои са най-важните тенденции в слънчевите очила за Пролет/Лято 2020. 

70-те

Квадратните очила, които закриват половината лице, се появиха в колекциите за пролетта и лятото ведно с поредния пик на популярност на стила от 70-те. Независимо от грамадния си, на пръв поглед, обем, те не тежат на физиономията, най-вече заради сравнително тънките си рамки. Прекрасни екземпляри откриваме при Prada, Elie Saab, Etro и Christian Dior.


Christian Dior пролет-лято 2020


Prada пролет-лято 2020


Etro пролет-лято 2020

Пълна защита

Очилата, които пазят очите не само отпред, но и отстрани, са не само водещ моден аксесоар, но и много практично решение. За тези, които не си представят да излязат навън в очила, предназначени за бегачи и велосипедисти, в непосредствените им вариации, идват алтернативите, много модерни наистина, на Dolce & Gabbana, Michael Kors и Helmut Lang.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.