Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 20.04 - 26.04

Стартират продажбите на сгъваемия HUAWEI Mate Xs

От 21 април най-иновативното устройство на компанията ще се предлага от големите вериги. 

All About Life преди 3 години

От 21 април, представителят на новото поколение сгъваеми смартфони HUAWEI Mate Xs става достъпен и за българските потребители, заедно с VIP обслужване за тези, които първи инвестират в новата категория устройства и станат част от формирането на мобилното потребителско изживяване от бъдещето.


Новите попълнения в арсенала на Huawei - директно от Барселона


HUAWEI Mate Xs e базиран на най-високия клас от най-новите технологии на Huawei, сред които ултрависоко производителния и същевременно енергоспестяващ чипсет Kirin 990 5G, феноменалната Leica камера, играеща ролята едновременно на основна и селфи камерa, и уникалния усъвършенстван Falcon Wing дизайн. Синергията между хардуер и софтуер води до светкавична бързина на работа както в смартфон, така и в таблетен режим, и до омагьосващо гладко превключване между тях.

"Huawei Mate Xs е за тези, които искат да бъдат първи, оригинални и нестандартни. За тези, които носят в себе си подтика и таланта да разчупват рамките и да намират работещи решения за бъдещето. Вярваме, че българите имат точно този характер и благодарим на партньорите ни в лицето на A1, Теленор, Технополис и Техномаркет, заедно с които имаме удоволствието да го предложим у нас“, сподели Лонгруи Циу, генерален директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

В сгънато състояние HUAWEI Mate Xs е мощен смартфон с два екрана, съответно с диагонали 6.6 инча и 6.38 инча. При разгъване той се превръща в 8-инчов таблет, което го прави несравним с всеки друг смартфон от този ранг. 

Уникалният Falcon Wing дизайн включва над 100 взаимосвързани части, работещи в перфектна хармония за гладко преминаване между двата режима. За Mate Xs са използвани нови материали, сред които течна сплав с циркониева основа, което прави цялата система на прегъване на 180 градуса много по-издръжлива.

Гъвкавият дисплей също идва с иновативна двуслойна полимерна структура. Уникалният материал позволява на дисплея да пресъздава изображения със страхотно качество, наситеност на цветовете и яркост като същевременно запазва високата степен на издръжливост.

Запазена марка на Huawei е изборът на камери от най-висок клас. HUAWEI Mate Xs e оборудван със SuperSensing Leica Quad Camera, включваща 40 MP основна (широкоъгълна, f/1.8), 16 MP ултраширокоъгълна (f/2.2), 8 MP телефото (f/2.4, OIS) и 3D Depth Sensing камера. Като система от камери за всички възможни сценарии, тя поддържа до ISO 204800 за заснемане на невероятни снимки в условия на ниска осветеност. HUAWEI Mate Xs коренно променя селфи преживяването, като позволява на потребителите да използват за него основната четворна Leica камера.

HUAWEI Mate Xs работи с най-новата операционна система EMUI 10.0.1, изградена на базата на отворена Android платформа, която идва с повишено ниво на сигурност и поддръжка на функцията Multi-screen Collaboration, скъсяваща дистанцията между устройствата с Windows и Android. Иновативното устройство работи и с обновения магазин за приложения на Huawei - HUAWEI AppGallery.

VIP обслужване

С покупката на Huawei Mate Xs, неговите нови собственици получават и VIP пакет за следпродажбено обслужване. Той включва директен контакт с експерти на Huawei, услугата „От врата до врата“, която покрива безплатен куриер в двете посоки, ако се наложи устройството да бъде изпратено в сервиз, две безплатни подмени на предпазно фолио на екрана, и разбира се – специалното отношение, което получават всички фенове на Huawei при посещение на място в Центъра за обслужване на клиенти на ул. Леге N6.

Huawei Mate Xs ще се продава у нас на препоръчителна цена от 4999 лв или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори. С него получавате и 50GB безплатно пространство в Huawei Cloud за период от 12 месеца.

More All About Life