Следва

Наръчник на оптимиста: наздраве за #QuarantineWine

Дневен ХОРОСКОП - 21.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Във вторник ще разсъждавате върху действията и думите, изречени вчера. Дадохте ли фалшива надежда, обидихте ли някого? Днес ще направите равносметка на действията си от последните два дни, а най-хубавото е, че ще останете още по-долволни от "резултата". Не е време за конфронтации, а за помирение и смирение; повече от всякога ще ви е нужно търпение и разбиране. Срещите и разговорите ще отбележат важни бъдещи събития. Никоя от появите на нови хора в живота ви не е незначителна и безпричинна. Научете се да виждате невидимото, да чувате неизказаното, защото не само щастието е невидимо за очите...

Овен, Лъв, Стрелец: ще успеете да постигнете напредък или успех в разрешаването на имотен проблем. Днес трябва да вземете важното решение, което забавяхте досега; във вторник ще имате възможност да заложите основите на ново приятелство с доста интересен и интригуващ човек.

Телец, Дева, Козирог: днес сте твърде емоционални и докачливи, опитайте се да се владеете повече. Предстоят повече ангажименти, свързани с дома и семейството. Вторник ще бъде благоприятен ден за развитие на професионалните ви задачи, така че използвайте рационално благоприятните му тенденции.

Близнаци, Везни, Водолей: денят е благоприятен за включване на задачи, за които ще ви е нужна помощта на други хора. Можете да разчитате на късмета си, но само посредством лоялни и коректни действия от ваша страна. Във вторник не са изключени проблеми с хора, които се заявяват открито против амбициите или желанията ви.

Рак, Скорпион, Риби: предстои да получите новини или да проведете разговор с жена, която ще ви даде нужната доза увереност, за да предприемете решение за промяна. Ще изпитате на гърба си спор или неразбирателство с колега, клиент или мениджър на работното си място. Не бързайте да се паникьосвате, но не бързайте и да се успокоявате преди да разберете крайния резултат, който очаквате. 

More Astro