Следва

"Това е лицемерие!": интернет ползвателите скочиха на Виктория Бекъм

Наръчник на оптимиста: наздраве за #QuarantineWine

Червено вино с кауза!

Celebrities преди 3 години

Звездната холивудска двойка Мила Кунис и Аштън Къчър лансират свой собствен иновативен проект “Карантинно Вино” с цел събиране на средства за различни благотворителни организации в борбата срещу пандемията COVID-19.


Наръчник на оптимиста: ресторант с две звезди Мишлен приготвя храна за бездомните в Копенхаген


В официалния си Instagram профил Аштън обяви новината заедно със своята половинка под формата на кратко видео, в което разказват за идеята. Актьорът сподели, че живеем в безпрецедентно време и преди да се доизкаже за какво призовава настоящата ситуация, Мила Кунис го прекъсна, допълвайки изречението, че “имаме нужда от още пиене”. Двойката заяви, че обича да пие вино по време на виртуалните си срещи с приятели и идеята да съчетаят любовта си към напитката и филантропията е дошла от само себе си. “Забавлявахме се да дегустираме вино от вкъщи и беше вкусно”, допълни Кунис.

100% от печалбите ще бъдат разпределени между четирите благотворителни организации, които подкрепят: GiveDirerect - парични субсидии за нуждаещите се семейства, които населяват областите в САЩ, най-силно засегнати от COVID-19; финансови средства за осигуряване на медицинско оборудване; закупуване и доставка на респираторна техника; финансиране на Американския хранителен фонд.

Няколко бутилки вино и шепа дизайнерски концепции по-късно, Мила и Аштън се спират единодушно на Oregon Pinot Noir с интерактивен лейбъл върху бутилката. Етикетът е чисто бял с празно поле, на което всеки може да напише или да нарисува за кого/какво вдига наздравица. Във видеото двойката отвори първата бутилка “Карантинно вино” и поздрави всички свои съмишленици и почитатели, като призова да спазваме социалната карантина.

Предварителните продажби на виното започнаха вчера, а в началото на месец май ще стартират и първите доставки.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.