Следва

H&M и Desmond&Dempsey с лятна колекция

Уличният стил на звездите: босоногата Кайли Дженър

Отрийте десетте разлики

Street Style преди 4 години

Въобще не целим да подронваме авторитета на бюти икона на най-малката от дъщерите на Крис Дженър, както правят много от последователите й в Инстаграм с изказвания от рода на: "Фотошоп върши чудеса", "Не прилича на себе си", "Прекалено много пластични операции", "Без филтрите и Face Tune, прилича на сервитьорка от ресторант за бързо хранене".

Истината е, че самите ние се превърнахме в една по-пухкава версия не себе си отпреди месец и половина и също се опираме на анцузите като карантинна униформа, така че Кайли, разбираме те напълно!


И Кайли Дженър ще прави дезинфектанти


В жълто-розов tie-dye спортен екип, прибрана в разхвърляно кокче коса, без капка грим и с боси крачета, НО с масивния си диамантен пръстен, който вероятно се вижда и от Космоса, най-младата милиардерка бе щракната на излизане от къщата на най-близката си приятелка, секунди преди да се покачи на лъскавото си возило.

Кайли наруши карантината, за да погостува на най-добрата си приятелка Анастасия или просто Стаси - за да бъдем точни, новата й най-добра приятелка: припомняме, че неразделният тандем Джордан-Кайли се разформирова след скандалната изневяра на госпожица Ууд с бившия мъж на Клои (по-голямата сестра на Дженър) - баскетболиста Тристан Томпсън. Ееех, it's hard to keep up with the Kardashians!


Джорди и Кайли


8 обгръщащи фигурата рокли като на Кайли Дженър


Доколко Кайли все пак се възползва от услугите на пластични хирурзи, извън редовното освежаване на lip filler-ите, риалити звездата оставя на въображението на милионите си почитатели. Не е изключено 22-годишната девойка да е пипналата едно-две неща по фигурата и лицето си, но с константното внимание, насочено към особата й, стремежа към съвършенство е донякъде обясним. Не мислите ли?

More Street Style