"Това е лицемерие!": интернет ползвателите скочиха на Виктория Бекъм

Постъпките на Пош Спайс не се нравят на Инстаграм последователите й

Едва ли има човек, компания или сектор, останали незасегнати от извънредната ситуация, в която сме поставени. Бизнесът страда и това се усеща от всички страни.

Някои работодатели избират да работят от вкъщи, други "командироват" служителите си в неплатен отпуск, а трети са принудени да ги освободят, като последните страдат от сериозна вълна на обществен негативизъм. Богатите и известни също не са обезпечени от кризата - самата Виктория Бекъм попада в списъка. Според доклад на The Mail on Sunday, дизайнерката и майка на четири е уволнила 30 от служителите си; изпратила е писмо, с което ги уведомява, че 80% от заплатите им ще бъдат изплатени от правителството чрез програма, подпомагаща бизнеса, засегнат от пандемията.


Фенове критикуват Виктория Бекъм, защото дава "нездрав пример" на дъщеря си Харпър


Разярени интернет ползватели незабавно скочиха срещу Виктория, припомняйки, че съвсем наскоро семейство Бекъм закупи жилище в Маями на стойност 25 милиона щатски долара, а само колекцията от чанти на Вики е оценена на стойност 2 милиона.

"Това е лицемерие! Как може да бъде толкова безотговорна и жестока към собствените си служители?", питат се хиляди от последователите й в социалната мрежа. "Многомилионно състояние, а не може да осигури заплати за екипа си? Дори не става дума за стотици хиляди служители, защото тогава би било разбираемо... цифрата е съвсем различна", обсъждат Twitter ползвателите.

Нещата невинаги стоят така, както изглеждат отдалеч. Без да подценяваме сериозността на ситуацията с безработицата, а и без да вземаме страна в конкретния случай, смятаме за редно да се вземе предвид, че личното финансово състояние на Виктория Бекъм, както и на която и да било друга публична личност, се оценява отделно от това на компанията й. Да, много би било хубаво всичко да се случваше като във филмите, но в действителност не е така.

Друг всеизвестен факт за бизнеса на Виктория е, че едноименната й компания буквално допреди няколко месеца се намираше в доста затруднено финансово състояние, защото поглъщаше много повече ресурс, отколкото реално генерираше.

Надяваме се всички заедно да се справим с нелеката ситуация, но за целта трябва да сме обединени, да действаме заедно и да се подкрепяме, а не критикуваме.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.