Най-красивите Коледни играчки

Обичаме я, заради красотата, блясъка, настроението и усмивките. От всяка витрина ти намигат пластмасови...

Обичаме я, заради красотата, блясъка, настроението и усмивките. От всяка витрина ти намигат пластмасови снежинки.

Между дърветата и уличните лампи се спускат десетки светещи надписи с „Весели празници”, а хората, дори и изкуствено усмихнати, ти внушават празнично настроение.

Ако завали малко сняг и покрие мръсотията, ще бъде повече от перфектната Коледа - чиста, бяла и нежна.

Обичаме я заради традициите, независимо дали наши, или взети назаем. Пишем си редовно писмата до дядо Коледа, нищо, че след 10 години все още не ни е донесъл мечтаното Бентли.

Харесваме чувството, когато баба ни подари нов ръчно оплетен с много любов шал или когато уцелим цвета на пуловера, който приятелката ни е искала и след време тя наистина го носи. Още помним топлината на камината, около която се събрахме миналата Бъдни вечер, след като украсихме елхата.Обичаме традицията всяка Коледа да украсяваме дома си, но нека тази година го направим по-специално. За своя дом ние избрахме сребърните играчките на SSG.

Харесваме ги, защото са красиви, оригинални и различни. Освен за нашия дом са стилен подарък за приятел. Малките фигурки ще се сгушат под елхата, а за празничната маса освен тях избираме и свещи, и тапи за вино с образа на добрия старец.

В последните дни преди празника SSG може да реши всичките ти коледни проблеми. Ако все още не си избрала бижуто си за празника, или закъсняваш с подаръците за любимия човек, кумовете и мама, веднага отиди на Райко Даскалов №1.Там освен богатия избор от бижута и коледна украса, ще намериш и сребърни детски играчки, които са незаменим и оригинален подарък за всякакъв случай.

Остава само седмица, а Коледа отново се очертава прекрасна. Нямаме търпение.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia