Следва

50 процента минус за колекционерите в Колибри за Коледа

Най-красивите Коледни играчки

Обичаме я, заради красотата, блясъка, настроението и усмивките. От всяка витрина ти намигат пластмасови...

Fashion преди 14 години

Обичаме я, заради красотата, блясъка, настроението и усмивките. От всяка витрина ти намигат пластмасови снежинки.

Между дърветата и уличните лампи се спускат десетки светещи надписи с „Весели празници”, а хората, дори и изкуствено усмихнати, ти внушават празнично настроение.

Ако завали малко сняг и покрие мръсотията, ще бъде повече от перфектната Коледа - чиста, бяла и нежна.

Обичаме я заради традициите, независимо дали наши, или взети назаем. Пишем си редовно писмата до дядо Коледа, нищо, че след 10 години все още не ни е донесъл мечтаното Бентли.

Харесваме чувството, когато баба ни подари нов ръчно оплетен с много любов шал или когато уцелим цвета на пуловера, който приятелката ни е искала и след време тя наистина го носи. Още помним топлината на камината, около която се събрахме миналата Бъдни вечер, след като украсихме елхата.



Обичаме традицията всяка Коледа да украсяваме дома си, но нека тази година го направим по-специално. За своя дом ние избрахме сребърните играчките на SSG.

Харесваме ги, защото са красиви, оригинални и различни. Освен за нашия дом са стилен подарък за приятел. Малките фигурки ще се сгушат под елхата, а за празничната маса освен тях избираме и свещи, и тапи за вино с образа на добрия старец.

В последните дни преди празника SSG може да реши всичките ти коледни проблеми. Ако все още не си избрала бижуто си за празника, или закъсняваш с подаръците за любимия човек, кумовете и мама, веднага отиди на Райко Даскалов №1.



Там освен богатия избор от бижута и коледна украса, ще намериш и сребърни детски играчки, които са незаменим и оригинален подарък за всякакъв случай.

Остава само седмица, а Коледа отново се очертава прекрасна. Нямаме търпение.
 

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.