My Style: Ели Бинева, it girl и половина

My Style: Ели Бинева, it girl и половина

IMMA MODEL

Ели е на 20, зодия Дева. Много стройна, с изящна походка и стойка, любопитни очи и платиненорус боб, който идеално подчертава чертите й. Част е от семейството на Ivet Fashion MA, а и от нашето, освен това на Слави и Мария Биневи.

Налице са всички белези на модел от ново поколение - засилен интерес към изкуството, страст към пътувания, придържане към строго здравословен начин на живот, редовни тренировки, винаги успоредно движение с всички тенденции и не на последно място - социални платформи с такъв поток от content, че да сложат и най-голямата ПР агенция в малкия си джоб. Инстаграм, TikTok... name it, а Ели вече го е завладяла.

Освен нашето любимо Златно момиче, провъзгласяваме Хубавата Елена за THE ULTIMATE IT GIRL - съвсем основателно, ще разберете в редовете по-долу.

Връщаме се към един необичайно слънчев февруарски следобед, в който на гости в Редакцията бе това слънчево момиче и представителна извадка от прекрасния й гардероб, носещ много приятна нотка на носталгия по 90-те, но координирана с всичко най-актуално на модната сцена.

View Sofia: От колко време си модел, Ели?
Ели Бинева:
Година и половина/две, не повече.

V.S.: Работата по кой проект ти хареса най-много за това време?
Е.Б.:
Не мога да кажа. Всеки път толкова се вълнувам за всяко нещо, което правя, не мога да избера. Дори и привидно най-скучното, ми се струва адски интересно.

V.S.: Да разбираме, че работата ти те прави щастлива.
Е.Б.:
Да, абсолютно всяко нещо, свързано с модата - дали ще е фотография, дали работата по дизайна, или фотосесиите. Креативността, зарядът на хората, с които работя, ми носи огромно удоволствие. Вдъхновява ме.

V.S.: Самата ти замисляла ли си се да правиш нещо подобно, или по-скоро предпочиташ да наблюдаваш процеса на създаване?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.