Следва

XOXO, Gossip Girl меметата, които ни държат живи

Дневен ХОРОСКОП - 23.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Успехите в четвъртък зависят от способността ви да разбирате подробностите и да не пропускате дребните детайли. Този ден ще донесе и своята доза неприятни новини, но по-скоро без да ви засяга пряко. Предстои ден, в който емоциите и вътрешните желания на хората ще бъдат трудно контролируеми; възможно е да възникне неочакван разход или друга неочаквана ситуация с пари, която да причини известно неспокойство. Очаквайте важен разговор или събитие с жена, най-вероятно над 35-годишна възраст. Днес имате възможността да разрешите някои от неприятностите в дома си, но това изисква мъдрост в действията и решенията, дипломация при провеждането на разговори. Този ден ще бъде запомнен с важно събитие, което може да се случи в личния ви живот или в общността, в която живеете, и води до наложителна промяна.

Овен, Лъв, Стрелец: събития и хора ще променят плановете ви неочаквано. В четвъртък бъдете търпеливи и изчакайте нещата да се случат от само себе си. Пазете се от случаи на неловкост или разсейване.

Телец, Дева, Козирог: днес ще се занимавате с повече домашна работа или ще намерите изход от деликатна ситуация. Денят предвещава изненада, която идва отвън. Бъдете точни и стриктни в своите резерви и обещания.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък изпитвате несигурност в действия или решенията си. Емоционално ще бъдете завладени от носталгични или песимистични чувства, които реално не са нищо повече от плод на въображението ви. Не бъдете разточителни днес и се стремете към адаптивност към промените.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък ще се ангажирате с неща, които са важни за дома: покупки, подобрения, плащане на сметки, закупуване на подарък за близка жена и други. Новини или нова информация ще подхранват надеждата или желанието ви да промените или започнете нещо ново. Четвъртък е добър ден за бизнес; за развитието на вече стартирани професионални проекти също.

More Astro