Следва

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Йоанна Темелкова

Хем разходка, хем тренировка с Джесика Алба, #полезное

Walk it like I talk it

All About Life преди 3 години

Непривично обездвижени се чувстваме дори тези, които не спортуваме активно (да на кажем съвсем). Търсим все по-иновативни, ефективни и най-вече удобни за цялото домакинство начини да поддържаме форма в ситуацията, в която са ни забранени паркове и каквито и да било разходки, освен дежурните разходки до магазина и с домашен любимец.

Използваме складираните бутилки вино вместо тежести или пък прибягваме към съветите за упражнения без уреди ТУК, но нищо не може да замени скъпоценната разходка, която започва да липсва все по-осезаемо със запролетяването навън.


Плочките й, перфектните: 3 тренировки за божественост от Каролин Д.


Наблюдавайки Джесика Алба и Селена Гомес се сдобихме с чуден life hack, с който да превърнем уж кратката разходка до-из-от супермаркета в почти тренировка. Не е нищо крещящо или кой знае колко ново, но пък доказано ефективно.

Наскоро "очите" на списание People заснеха Джесика по време на бърза прибежка, вероятно служебна, в близост до дома й в Лос Анджелис и освен че сме запленени от невероятния й спортен сет Tory Burch (клинът е изчерпан, уви, но топът е все още наличен ТУК), намираме идеята й да НЕ сваля тежестите от краката си, за на практика гениална.


Пипни ми плочките: 10 упражнения, за да изречем фразата без свян


Този малък спортен аксесоар на пръв поглед не попада в редиците на най-полезните, но според изданието Shape, всъщност е предмет от първостепенна важност за всеки активно спортуващ, а и не, човек. Тежестите за крака работят за мускулите, които отслабват най-лесно, като седалищните, и могат да генерират "добавена стойност" към фитнес режима по принцип - независимо дали разхождате кучето в парка, или правите серия jumping jacks в хола.

Освен Алба, в същата практика е просветлена и Селена Гомес - и то не от вчера. През 2018-та Сел обиколи Дисниленд (представете си!) с тежести и дори публикува снимка от преживяването.


Наталия Кузнецова, амазонка и половина


Освен ефекта, който указват върху силовите упражнения, тежестите също така помагат за поддържането на костната структура. И тъй като нямаме наличен чифт от тези помощници, поръчваме модел по избор от изложените надолу:


LOTTO FITNESS Тежести за ръце и крака 2 x 1.5 kg, 33 лева от Sport Depot


Тежести за ръце и крака MAXIMA 2 kg, 11 лева от EMAG


BODY SCULPTURE Тежести 2 x 1.15 kg, 17,90 лева от Sport Depot


Bala Bangles сет тежести за крака и ръце, 88,50 лева от Urban Outfitters


FILA сет тежести за крака и ръце 2 х 1.5 kg, 52 лева от Urban Outfitters

More All About Life