Следва

Законът на Петте процента: заложници ли сме на стадния инстинкт?

Дневен ХОРОСКОП - 24.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В петък ви се иска да прекарате повече приятни мигове в компанията на приятели или роднини и да облекчите напрежението си, което сте събрали по време на работната седмица. Днес има вероятност за интересни контакти с нови хора или за старта на нещо ново, което ще продължи да се развива през следващата седмица. Петък е благоприятен ден за ремонт на домашни уреди, различни подобрения или преместване. В работата ви ще има и няколко благоприятни ситуации, от които сте длъжни да се възползвате по възможно най-добрия начин.

Овен, Лъв, Стрелец: предстои натоварен и динамичен ден. Не са изключени конфликти, за които може да съжалявате по-късно поради различни причини. Ще имате интересни и необходими разговори с приятели, които живеят близо до вас. Има и няколко важни решения, които да вземете този ден.

Телец, Дева, Козирог: в петък ще имате неотложен семеен или професионален ангажимент. Ще се стремите да го изпълните поради огромното му значение. Петък е подходящ ден за разговор за проблеми в любовта и семейството.

Близнаци, Везни, Водолей: петък като цяло ще бъде благоприятен ден за любовни и интимни преживявания. Не бързайте с важни решения или промени, освен ако обстоятелствата не изискват от вас да го направите. Избягвайте раздорите, защото днес няма да постигнете примирие.

Рак, Скорпион, Риби: петък е непредсказуем ден поради по-голямата динамика в развитието на различни събития. Избягвайте да действате самоуверено или пренебрежително към другите и не се поддавайте на напрежението, което може да възникне на моменти. Някои от вас ще поемат ангажимент, свързан със здравословен проблем на роднина.

More Astro