Следва

ЧРД 78, Барбра Стрейзънд!

"Храня се веднъж на ден": Наоми за тайната на перфектната фигура

Eating isn't very Chanel - according to Naomi

Celebrities преди 4 години

Докато през 90-те за моделите бе характерно неяденето, защото кокалестите тела на практика бяха идеал за красота, с настъпването на новото хилядолетие криворазбраната представа за женското тяло придоби някаква относителна нормалност. Още десетина години напред във времето и нещата вече стоят съвсем различно - здравословното хранене и стегнатите тела са the talk of the town; с новата тенденция, разбира се, се променя и възприятието за богините, които наблюдаваме от подиума. Кейт Мос винаги ще бъде кралица, но свръхслабата й физика, до огромна степен дължаща се на "никотинова" диета, съвсем не е IN. Напротив, на дневен ред са смутитата, здравословните рецепти, триразовите тренировки и gluten-free менюто.

Наоми Кембъл винаги е била извън едновремешната норма, в най-добрия смисъл на думата, но оказва се, не се вписва и в ултраздравословните принципи на днешното поколение Инстаграм модели. 49-годишният супермодел поддържа перфектна форма по свой тертип: "Храня се веднъж дневно", разказва Черната пантера пред The Sun.


Наоми, гола-голеничка за Вивиан Уестууд


"Вечерям. А обядът ми е и вечеря, защото всъщност ям веднъж на ден."

Наоми се глези повече в неделите - приготвя десерти, кексове и задължително пудинг. Моделът споделя също, че тотално се е отказала от млечните и глутенови продукти в менюто си вече от години, използва здравословните им заместители.

"Храня се, когато си поискам, не гладувам. Ако искам да изкарам деня без храна, просто пия много вода и сокове. Всичко зависи от това как се чувствам в конкретния момент. В жегите понякога просто пия сокове."


Цитирай ме: Черната пантера Наоми


Звездата споделя още, че никога не планира в аванс кога или колко точно пъти в седмицата ще прави Гладен ден - зависи от как се чувства.

"Понякога правя прочистване веднъж или два пъти седмично. Правя го, когато ми се прииска; когато го усетя", признава Кембъл.

Връщайки се назад във времето пантерата си спомня, че в годините на активната си кариера доста често е гладувала. Нарича тогавашния си режим interval fasting, т.нар. интервално гладуване, което между другото се практикува от много звезди, включително Дженифър Анистън, Моли Симс и Хю Джакман.


Истории от живота: Наоми The Original Supermodel


More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.