Следва

Porte & Paire

Всички носят: "пенсионерските" маратонки на NB

Пик на актуалността

All fashion преди 3 години

Ако искате супер модерни бабешки маратонки, сега е моментът. Разбира се, трендът е за хора, които нямат проблем да носят чифт, на който би се зарадвал и дядо им, но ние го харесваме и смятаме да го направим и наш.


Лу-да за sneakers ще си ос-та-на, дори да бъ-даа жива рана


Ако до миналия сезон, именно Есен/Зима 2020, в Инстаграм трендовете се открояваха класическите бели кецове и маратонки, както и бруталните едри, тип туристически, спортни обувки, включително и колаборации като тази на Prada и adidas, Maison Margiela и Reebok сега фокусът леко се измества. Той пак е върху дискусионно красивите спортни обувки, само че със солиден акцент върху "пенсионерското" звучене на чифта, с по един или повече от който вече се сдобиха популярни модни мацки, като Мари фон Беренс, Дебора Роса, Пернил Тейсбек и много други.


30 чифта бели кецове от 85 до 2 347 лева


Тези "грозни" красавици прекрасно партнират с клинове, плътно присъствени във всеки модерен гардероб и тази пролет, с атлазени костюми с панталон, с коприна във всякакви интерпретации. Ценим удобството им, както и доброто качество. Ако все още имате колебания дали ви трябва по чифт, разглеждаме част от най-удачните комбинации с главното им участие в Инстаграм.


Какво ново: Kiko Kostadinov х Asics с нов рекламен клип, сниман в България


More All fashion