ЧРД 78, Барбра Стрейзънд!

ЧРД 78, Барбра Стрейзънд!

BIRTHDAY GORGEOUS

Днес абсолютно прекрасната певица и актриса Барбра Стрейзънд, която обичаме да цитираме, слушаме и гледаме, навършва 78.

Американците възприемат гласа й като национално съкровище и има защо. Родената на днешния ден в Бруклин, Ню Йорк, Барбра, която сменя името си от Барбара на Барбра през 1973-та, е истински бисер на артистичния небосклон, който свързваме и с безупречен стил, освен всичко останало брилянтно в личността й.


Истории от живота: Барбара Стрейзънд #1 Before, Now & Forever


Вместо поздрав за госпожа Стрейзънд, събираме емблематични кадри, в които умението й да бъде модерна, да съчетава несъчетаеми неща, да носи принтове божествено, да носи невероятно добре огромен набор от аксесоари, просто пълнят карантинените ни души.


Цитирай ме: "Мечтата на жената е да бъде мечтата на мъжа." Барбара Стрейзънд


В появите й на публични форуми винаги има и послание, което високо ценим. Тя е първата жена в историята, която се явява на церемонията за награждаване с Оскар в панталони, а героинята й в музикалната драма "Йентъл" се облича в мъжки костюм, за да получи достъп до образование.

"Искам да съм като Бърнард Шоу, който веднъж звъни на критик и му казва: "Днес негативната ви оценка е пред мен, утре ще е далеч зад мен", казва Барбра.

Е, смелите решения на Барбра през целия й живот работят именно така, издържайки проверката на времето.

ЧРД, прекрасна Барбра!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.