Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 27.04 - 03.05

ЧРД 78, Барбра Стрейзънд!

BIRTHDAY GORGEOUS

Celebrities преди 3 години

Днес абсолютно прекрасната певица и актриса Барбра Стрейзънд, която обичаме да цитираме, слушаме и гледаме, навършва 78.

Американците възприемат гласа й като национално съкровище и има защо. Родената на днешния ден в Бруклин, Ню Йорк, Барбра, която сменя името си от Барбара на Барбра през 1973-та, е истински бисер на артистичния небосклон, който свързваме и с безупречен стил, освен всичко останало брилянтно в личността й.


Истории от живота: Барбара Стрейзънд #1 Before, Now & Forever


Вместо поздрав за госпожа Стрейзънд, събираме емблематични кадри, в които умението й да бъде модерна, да съчетава несъчетаеми неща, да носи принтове божествено, да носи невероятно добре огромен набор от аксесоари, просто пълнят карантинените ни души.


Цитирай ме: "Мечтата на жената е да бъде мечтата на мъжа." Барбара Стрейзънд


В появите й на публични форуми винаги има и послание, което високо ценим. Тя е първата жена в историята, която се явява на церемонията за награждаване с Оскар в панталони, а героинята й в музикалната драма "Йентъл" се облича в мъжки костюм, за да получи достъп до образование.

"Искам да съм като Бърнард Шоу, който веднъж звъни на критик и му казва: "Днес негативната ви оценка е пред мен, утре ще е далеч зад мен", казва Барбра.

Е, смелите решения на Барбра през целия й живот работят именно така, издържайки проверката на времето.

ЧРД, прекрасна Барбра!

More from View Sofia

"Жена ми е гений": Бен Афлек за Нея, новия си филм Air и други неща

Celebrities преди 1 година

Бен Афлек даде обширно интервю за The Hollywood Reporter, с повод предстоящата премиера на новия му филм Air, в което говори за отношенията в брака му с Дженифър Лопес, борбата с алкохолизма и скорошното си появяване на церемонията по връчването на наградите Грами 2023, което веднага се превърна в меме. Актьорът говори и за сравнително нелесната си кариера във филмовата индустрия и дългогодишното си приятелство с Мат Деймън

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.