Седмичен ХОРОСКОП - 27.04 - 03.05

Astro преди 3 години

Очаква ни натоварена откъм астрологични аспекти седмица – с главно действащо лице: Меркурий. Но първо време очакваме изгряването на първата четвърт на Луната в Лъв (30 април), която няма да пожали променливите настроения, придружени с едно нестихващо и почти необяснимо желание да бъдем първи – във всичко.

В периода 26 април - 4 май Меркурий и Юпитер се намират в колкото интересна, толкова и носеща трудности квадратура - това е момент, в който да бъдем особено предпазливи при търсене на нова работа или смяна на позицията; при молба за повишаване или подписване на обвързващи договори, свързани с дългосрочни схеми за инвестиции и плащания.

Едновременно с това, от 27 април до 11 май Меркурий е в Телец, а престоят му там гарантира повишаване в продажбите и икономически ръст, което, в дадената ситуация, е повече от добра вест.

Не сме приключили: от 28 април до 4 май Меркурий прави квадрат и със Сатурн, влияейки повторно върху комуникациите и потока от информация - Меркурий управлява комуникациите, а квадратният аспект представлява пречка, която утежнява достъпа до информация.

Хороскоп

Още от Astro