Следва

Изкуство, пространство и мода: 9 от най-добрите виртуални изложби по света

Драма безкрай: Timeless Drama Channel влиза в България

Фокусът върху филмовия жанр и предоставянето на по-качествено и разнообразно съдържание на българския зрител са основен приоритет за оператора

Movies & TV преди 3 години

Ексклузивно в мрежата на Булсатком от днес стартира хитовият канал Timeless Drama Channel, който ще предостави на аудиторията 4 премиерни сериала в ТВ ефира. Тригодишната сделка за разпространение на световно известния канал дава възможност на Булсатком да осигури на своите клиенти достъп до ексклузивно, висококачествено филмово съдържание и е една от многото предприети от компанията стъпки в посока предоставянето на по-разнообразно съдържание на българския зрител.

Със своите продукции с рекорден рейтинг и завладяващи истории Timeless Drama Channel ще прикове вниманието на любителите на драма и романтични сериали. TDC е премиум канал на SPI, който предлага над 600 часа качествени турски сериали с участието на световно известни звезди с номинации за награди Еми, като Енгин Акюрек, Къванч Татлъту, Бергюзар Корел, Фарах Зейнеп Абдулда, Кенан Имирзалъолу; Туба Бююкюстюн и др.

"Партньорството с SPI е част от ангажимента ни да разширим портфолиото си от телевизионни канали, особено във филмовия жанр. То отговаря на стратегията ни да предоставяме богато и разнообразно съдържание, обединяващо различни зрителски вкусове.", сподели Станислав Георгиев, Главен Изпълнителен Директор на Булсатком. Каналът е сред най-бързо развиващите се в цял свят, достигайки над 5 милиона домакинства в 14 държави, изключително популярен и успешен в Сърбия, Румъния, Албания и Хърватска, където се разпространява от миналата година. "Невероятният му успех в съседните държави ще се повтори и в България", уверен е Станислав Георгиев.

Поставяйки основен приоритет върху качеството и разнообразието на предоставено съдържание, Булсатком инвестира също в цялостно технологично обновление, с което да предостави на своите лоялни клиенти още по-добра услуга. "Стартирането на TDC съвпада с въвеждането на допълнителен сателитен транспондер в DTH услугата на Булсатком. Вече можем да добавим нови 17 вълнуващи канала от различни жанрове, както и да подобрим качеството на картината", допълва Станислав Георгиев. Въпреки затруднената обстановка в България, компанията успява да реализира проекта в срок и започва излъчване на 17-те нови ТВ канала за клиентите си на сателитна телевизия, активирайки 6-ти сателитен транспондер, което увеличава каналите през сателитен достъп до над 110 ТВ и радио програми. 

Благодарение на инвестицията, Булсатком ще има възможност да разширява обсега на предлаганите програми и през следващите години. В пакета иновации се включва и нов дигитален Set Top Box, който дава възможност на зрителите да записват част от каналите, а също осигурява достъп до повече ТВ програми, предлагани от Булсатком.

More Movies & TV