Следва

Негово Величество Гърбът: как да го направим по-изправен и по-красив, тренирайки у дома

Кайли Дженър купи китна къща за $36.5 милиона

Home Sweet Home

All About Life преди 3 години

What a strange time to be alive, не мислите ли? Едни едва свързват двата края, втори се чудят коя фондация по-напред да подпомогнат, трети пазаруват диаманти сякаш са оризови зърна, а Кайли Дженър изсипва куп пари за ново имение. Да, най-малката представителка на Кардашян-Дженър клана е indeed милиардерка и няколко милиона са меко казано съвсем по силите й, но западните медии побързаха да "осребрят" момента, като афишират колко неподходящ е моментът за подобна разточителна покупка.

Според списание People, чисто новото имение е ситуирано в "ексклузивния жилищен квартал на Лос Анджелис Холмби Хилс"; има седем спални, 14 бани, 20 паркоместа и се простира върху площ от 83 акра (приблизително 335 889 кв.м). Първоначалната му цена била $55 милиона, така че крайната сума, която Кайли успява да постигне, е на практика безценица, отсъждат от изданието (става въпрос за $36.5 милиона).


И Кайли Дженър ще прави дезинфектанти


От своя страна, единствено бихме вметнали, че договореностите по подобна покупка отнемат доста време и едва ли Дженър е купила имението от днес за утре, тоест, не смятаме моментът за неудачен - по-скоро за лошо съвпадение.

Все още не става ясно дали Кайли и дъщеря й Сторми, както и целият екип от гримьори и фризьори са се нанесли в новия дом на риалити звездата, но според фен акаунта @kyliesnapchat, двата й най-нови Инстаграм поста са оттам:


Новата къща на Дрейк е мерзост - ето защо


За да добием по-ясна представа как изглежда къщата отвътре, от същия профил споделят галерия с кадри, достатъчно описателно, за да разберем откъде идва бомбастичната цена:

More All About Life