Съвършената кожа на 20, 30, 40 и нататък - подробно с експерта д-р Манолова

Съвършената кожа на 20, 30, 40 и нататък - подробно с експерта д-р Манолова

Разговаряме с доктор Гергана Манолова-Георгиева като специалист, жена, но най-вече като приятел, защото, както самата тя вярва, първата и основна стъпка към добрата кожа е Доверието. За проблемната кожа, за правилната грижа и съвършенството като постижим ефект с помощта на Biologique Recherche - удоволствието е наше!

Гергана Манолова е специалист по кожни и венерически болести, занимавам се с естетична медицина, поставяне на хиалуронови филъри, ботулинов токсин, химични пилинги и лазери от 2010 година. Работи като специалист в болница Вита, S-line и Amber Beauty Club.


Доктор Гергана Манолова

"Работата е моето самочувствие. Обичам да дарявам здраве и самочувствие, да създавам красота", започна разказа си тя и ни спечели изцяло. Вижте какво още има да ни сподели като професионалист с над 10 години стаж в областта по най-интригуващите теми в козметичната и бюти индустрия, както и отговорите й на най-належащите въпроси в дамската ни Редакция:

View Sofia: Започваме разговора си директно с проблема - затворени сме вкъщи по обективни причини, подложени на стрес. Как това се отразява на кожата, най-големият орган в човешкото тяло?
Гергана Манолова:
Така е, затворени у дома, без разходки навън, без въздух, слънце, нормална динамика, съответно - кожата страда. Допълнително и от всички почистващи препарати, които използваме доста често.


Доктор Гергана Манолова

V.S.: Други проблеми в този момент, извън дехидратация, липса на тонус и стрес, въздействащи върху кожата, за които хората-недерматолози дори не подозираме?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.