Следва

Fashion Starter: винтидж шопинг от вкъщи, как и къде

Saint Laurent напуска Седмицата на модата в Париж

Всичко тече, всичко се променя.

All fashion преди 4 години

Новината идва във връзка с пандемията, и гласи следното: Модна къща Saint Laurent взе решение да не участва на Седмицата на модата в Париж през 2020 година. Брандът избира нова стратегия за развитие на бизнеса в условията на криза. От Saint Laurent са решили да установят собствен график на модните си презентации, който ще е валиден от следващата година. "Отчитайки текущите обстоятелства и вълната от радикални промени, Saint Laurent реши да урегулира по свой начин ревютата си и да промени обичайният ред на провеждането им", се казва в изявление на бранда.


Истории от живота: Ив Сен Лоран, гениално-депресивното момче от АлжирНаоми Кембъл, Септември 2019, Saint Laurent Пролет/Лято 2020, Париж

Към този момент официална информация за отмяна на цялата есенна Седмица на модата във френската столица все още няма, но такъв сценарий е възможен. Припомняме, че ревютата, които трябваше да се състоят в началото на лятото на тази година бяха пренасрочени за неопределено време, с опция да се проведат в някаква дигитална форма. Освен това, креативният директор Антъни Вакарело е убеден, че Седмици на модата в познатия на всички формат повече няма да има. "Надявам се, че няма да се върнем към "обичайния" бизнес. В това няма смисъл. Това би означавало, че сми минали през всичко това напразно. Всичко трябва да се променя и развива", коментира ситуацията дизайнерът.


Новата дефиниция за еротика на Saint Laurent


 

More All fashion