Следва

Дневен ХОРОСКОП - 29.4.2020

Кание Уест се чувства като "недооценен милиардер"

Рапърът и дизайнер твърди, че състоянието му е три пъти повече от изчисленото от Forbes

Celebrities преди 3 години

На публична среща в края на 2019-та Кание заяви, че планира да промени името си на "Християнин Гений Милиардер Кание Уест" за година, и - макар че идеята си остава абсурдна по обективни причини - легитимността на етикета "милиардер" е потвърдена от нов доклад на Forbes.

На 24-ти април международното издание обяви най-официално, че изпълнителят притежава състояние, възлизащо на един милиард долара - $1.3 с точност.


Да или Не: Yeezy Season 8, по-грозни от винаги?


Според подробното проучване, авоарите на противоречивия артист се захранват основно от приходите на собствения му бранд - Yeezy, който той неведнъж е сравнявал с компании като Apple и McDonald's, при това най-отговорно. Кание е притежател на 100-процентов дял от компанията, обвързана със стотици колаборации, подплатени със солидни договори, за разлика от редовната практика на много други известни личности, които продават мажоритарните дялове и осребряват единствено участието на името си в тези дружества, без да проявяват кой знае какво творчество и въобще участие в производствения или управленския цикъл.


Новата къща на Дрейк е мерзост - ето защо


Друг стабилен доход на Уест идва от умни инвестиции в сгради и последвали реновации, плюс притежанието на земи като ранча в Уайоминг, където заснема голяма част от проектите си и провежда неделните си служби.


6-годишната дъщеря на Ким и Кание опищя модната седмица в Париж


Макар дадената оценка на състоянието му, Кание смята, че бива финансово подценен - за протокола, припомняме, че преди няколко години, със започването на Yeezy, финансовото състояние на мистър Уест беше далеч от цветущото.

В писмо до Forbes Кание предлага корекция към доклада им: "Стойността ми не е милиард долара. $3,3 милиарда е. Имайте го предвид, явно никой в Forbes не знае да смята."


Кои са най-забележителните нови милиардери според Forbes


Отговорът на списанието се изразява в цитат на неформалното "Тръмп правило", заради топлата връзка между американския президент и рапъра.

Ако не друго, то състоянието на Кание показва once again, че, по примера на Bottega Veneta, което се е купувало, винаги ще се купува! Абсолютно независимо от кризата, а това са си добри новини.


Източник: Dazed Digital

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.