Следва

Modern Cinderella

Стил урок на седмицата: AND I (H)OOP!

Exercise? I thought you said accessorize.

 

All fashion преди 3 години

Бижутата на модните момичета са тема, която силно ни вълнува, а през последните няколко седмици вниманието ни пада върху обиците им и по-специално един конкретен силует, лайтмотив в почти всяка страхотна визия.

Говорим, разбира се, за обиците халки, класика в ювелирния раздел, които преоткриваме и носим година след година, подчинявайки ги на сезонните тенденции и личните предпочитания.

Ако трябва да обособим видяното обаче, следва да отбележим, че силуетите се съсредоточават около малък до среден размер за разлика от оувърсайзд дизайните, които усилено се носеха преди 2-3 години. Подбраните тук кадри илюстрират практичността на дизайна, позволяваща да ги съчетаваме в абсолютно всяка стилистична интерпретация, идваща наум, като това важи както за ежедневни аутфити, така и за вечерни.

Халките следва да бъдат нито прекалено тънки, нито прекалено обемни, търсим златната среда, така да се каже. Сребристите и златисти модели идват с еднаква тежест, що се отнася до честота на срещани избори, а дизайните могат да бъдат минималистични и напълно лишени от декорации, но и още с плетки и интересни текстури, включително и с инкрустирани кристали или скъпоценни камъни.

Каролин Даур е изявена привърженичка на дизайна, а начините, по които съчетава халките в спиращи дъха стрийт стайл съчетания, дават много повод за размисъл върху удоволствието да имаш стил, но и още провокират към спускане в стилистични експерименти:

More All fashion