Следва

"Надали ще се върнем към нормалния живот в следващите две години", казва Бил Гейтс

Дневен ХОРОСКОП - 29.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В сряда се стремите към реален напредък и развитие по важни за вас въпроси. Не се отказвайте от амбициите си само защото се нуждаете от повече сила на волята и повече действия, които касаят самите вас. Имате възможност да изчистите проблемите, които ви причиняват стрес или някакво неудобство. Внимавайте за общите дела с представители на огнени или въздушни зодиакални знаци. Сряда предполага важно събитие, включващо момиче или млада дама, които са родени под зодиакалните знаци Козирог, Дева или Телец или имат такъв асцендент. Опитайте се да запазите любовта си и това, което сте изградили с партньора си досега. Избягвайте да говорите за минали грешки - безсмислено е да се връщате към старата любов. Конфликтите с представители на зодияите Рак, Риби или Скорпион може да завърши неприятно за вас, включително с раздяла, подхождайте внимателно.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще успеете да реализирате повечето си планове. В сряда ще изпитате приятна изненада. Очакват ви интересни събития, в чието развитие са намесени повечете ви по-близки приятели.

Телец, Дева, Козирог: в сряда ще се захванете с предварително планирани задачи. Ново запознанство, създадено днес, ще изиграе интересна роля в бъдещето ви. Изненадите днес могат да бъдат свързани с действията на роднини или колеги.

Близнаци, Везни, Водолей: в сряда ще се ангажирате повече със семейството си. Приятните изненади днес ще оставят траен отпечатък след себе си. Не задълбочавайте проблемите или неприятностите, които могат да възникнат - всеки ще намери своето благоприятно решение в подходящия момент.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда вземете предвид разходите, свързани с хората в семейството ви. Избягвайте да се обиждате от думи или коментари на близки, които "страдат" от лошо настроение. В сряда съсредоточете вниманието си върху предложение, което може да промени някои неща в живота ви. Сряда предлага разговори или ангажименти, свързани със здравето или неприкосновеността на жената.

More Astro