Следва

Светът обсъжда: деколтето на Хайди Клум, звезда на собственото си шоу

Джиджи и Зейн чакат първо бебче, ето как започна всичко

Новината заля интернет пространството в последните 12 часа, като според източници, близки до семейството, Джиджи е в петия месец от бременността си.

Celebrities преди 3 години

В публичното пространство се носят упорити слухове (подозираме, че са повече от просто слухове), че 25-годишната Хадид и 27-годишният Зейн Малик очакват първото си дете. Бъдещите млади родители, всеки повече от успял в собствената си сфера, заедно с техните семейства, са развълнувани и щастливи за предстоящото събитие. Поводът за коментарите относно евентуална бременност на очарователната блондинка са личните й снимки в социалните мрежи от рождения й ден миналата седмица, който отпразнува със семейството си и Зейн във фамилното ранчо в Пенсилвания. На някои от фотосите се вижда леко закръгленото коремче, а самата Джиджи сияе повече от обикновено.

През февруари тази година Джиджи намекна, че вече се замисля за семейство и деца. В интервю за i-D Magazine сподели: “Един ден ще създам семейство и не знам дали кариерата ми няма да остане на заден план. Обичам творческата страна на модата, тя е толкова вълнуваща. Хората, с които работя, ме правят истински щастлива; късметлийка съм, че съм заобиколена с подобни личности и авторитети. Но кой знае? Може би ще се занимавам с готвене на пълен работен ден!”

Романсът на американския топмодел и британския изпълнител Зейн продължава вече пет години - с леки прекъсвания. За това време връзката им преживява своите възходи и падения - само в рамките на 2018-та се разделиха два пъти.

През януари тази година влюбените за пореден път потвърдиха слуховете, че отново са се събрали, след като бяха забелязани заедно на разходка в Ню Йорк.

Припомняме, Зейн Малик и Джиджи Хадид за първи път привлякоха вниманието с близостта си през 2015-та след церемонията по връчването на Американските музикални награди. Двамата бяха забелязани на излизане от afterparty-то на Джъстин Бийбър.

Бившият певец от One Direction разкри тогава, че връзката им е на много ранен етап и двамата се опитват да не попадат под светлините на прожекторите, защото още не са сигурни как ще се развият нещата. Няколко месеца по-късно Джиджи участва в клипа към песента на Зейн PILLOWTALK.

През април 2016 г. влюбените позираха заедно в слънчевия Неапол пред обектива на Марио Тестино (преди секс скандала на фотографа) за Vogue. На следващия месец Джиджи и Зейн се появиха като двойка на Met Gala, с което официално потвърдиха връзката си.

За отрицателно време Zigi, както ги наричат феновете, се превърнаха в най-обичания любовен тандем в света на шоубизнеса. Заживяха в апартамента на Хадид в Ню Йорк и дори честите им пътувания не успяха да ги разделят задълго, защото Джиджи е на първия ред на всеки негов концерт, а Зейн съответно на всяко ревю и фотосесия.

Съвсем неочаквано, през 2018-та супермоделът и изпълнителят обявиха в социалните мрежи, че са се разделили след двугодишна връзка. Малик написа в своя Twitter: “имахме значима и забавна връзка, изпълнена с любов”; “възхищавам й се като жена и приятел”. Джиджи, от своя страна, сподели: “Винаги ще бъда благодарна за любовта, времето и житейските уроци, които Зейн и аз споделихме.”

 
Година по-късно отново ги видяхме заедно, но отношенията им тогава продължиха само няколко месеца. Близък до двойката съобщи пред Daily Mail: “Те може и да се съберат, но към момента не са заедно. Всеки път, когато са заедно, тя се изолира от всичките си приятели. Фокусира цялото си време, внимание и енергия към него, но това не може да продължава вечно.”

Самият Зейн призна, че е доста зависим от своята половинка и разчита почти винаги на нея да организира програмата му, защото сам трудно се справя. Тази година на Свети Валентин Джиджи сподели снимка, озаглавена “HEY VALENTINE. Z”.

Два месеца и половина по-късно, нещата изглеждат съвсем любовно, по-сериозно и вече семейно.

Няма какво друго да кажем, освен - Fingers Crossed за новото семейство!

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.