Следва

Sony спечели най-важния трофей на TIPA Awards 2020 - за иновация във фототехниката

Светът обсъжда: деколтето на Хайди Клум, звезда на собственото си шоу

"Ще отсъжда кое е модерно и кое не, облечена така?!"

Celebrities преди 3 години

Преди броени дни бе излъчен последният епизод от модно-риалити предаването на Amazon - Making the Cut, което германският топмодел води, редом с дългогодишния си екранен партньор, стил-менторът Тим Гън. Припомняме, че двамата водеха екипно емблематичното предаване Project Runway, от подиума на което изгряха звездите на редица модни дизайнери, включително Крисчън Сириано. По реакциите на онлайн зрителите на финалния епизод от премиерния сезон на новото предаване обаче, отсъждаме, че рейтингът се дължи повече на аутфита на Хайди, отколкото на колекцията на големия победител, получил договор за милион долара.


Who is she: 10 любими факта за Хайди Клум


Звездата, която е прясна булка (от лятото), избра лъскава мини рокля с доста дълбоко деколте, което едва покриваше push-up сутиена. Twitter потребителите заклеймиха визията й, наричайки я "абсолютна безвкусица", от което, естествено, веднага се породиха хиляди мемета, които плъзнаха по социалните канали.


Какво да гледаме: Next in Fashion


"Уау, това рокля, която идва с допълнителен бюст ли е?"

"Хайди изглежда като гимназистка, която се е престарала с балната си рокля."

"Почти съм убедена, че я е облякла наобратно."

"Гърдите на Хайди Клум обраха всички награди тази вечер."

"Искала е да отвлече вниманието от подиума към бюста си. Гърдите й на практика ще изскочат всеки момент. Хайди има лош, лош вкус."

... и много подобни коментари ни забавляват в последните няколко вечери - не от злоба, не, просто това е целта на т.нар. мемета - да ни забавляват.

 

В журито на Making the Cut влизат Наоми Кембъл, Никол Ричи, Жозеф Алтузара и Киара Ферани, като самата Хайди е продуцент на проекта. Голямата награда не получи бюста на Клум, а младият дизайнер Джони Кота с колекцията си "Метаморфоза".


Добре ли прави Наоми, че яде веднъж на ден: Ипократис Пападимитракос тълкува


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.