Следва

Кой как избра да се рекламира: Хейли Бийбър и Джейдън Смит за новите Levi's

We love: пак деца с Gucci Pre-Fall 2020

Nostalgic, right?

All fashion преди 3 години

Модна къща Gucci представи пъстрокрила рекламна кампания, посветена на мимолетния, но толкова прекрасен отрязък от живота ни - детството.

Точно тогава сме едно с природата, във всеки гълъб и всяко охлювче намираме най-добър приятел, радваме се от сърце на всичко наоколо, капката роса крие в себе си светове, дъждът нашепва страшни приказки, а вятърът е като капитан на презокеански кораб.

По виждането на креативния директор на Gucci Алесандро Микеле, възрастният човек, с натрупани опит и знания, не бива при никакви обстоятелства да губи спомените си от това вълшебно време, нито пък чувството за откривателство, което ни съпътства всеки миг, докато сме мънички.


Gucci дарява 2 милиона евро за борбата с пандемията


С творческата си работа по презентиране на междусезонната си колекция, Микеле ни зове да сме колкото може повече навън, на въздух, на зелено, комуникирайки директно с реалния живот, в най-простичкото му измерение - човек и природа ведно. Защото именно това е най-краткият път към щастието - дребно, ежедневно, но единствено важно.


Съпругата на Gucci и наемният убиец, най-мрачната история в света на модата


Героите в рекламната кампания на италианеца за колекцията Pre-Fall 2020, са еманация на тези настроения. На снимките, направени от Аласдър МакЛелан, всички те позират заедно със сърнички, ежковци, белки и патоци, зайци, сови и жабоци, и изобщо цяла вакханалия от приказна красота.

Очевидно може, и оптимално ще е все повече, да се чувстват като едно човек и небе, природа и звяр, сила и слабост... Идеята, че всички сме едно, и интерпретацията на посочения по-долу екип са лесни и чудесни. Направиха ни деня. И ни накараха да пожелаем да си купим Gucci, нищо, че последни данни показват една четвърт спад в оборотите на фирмата за първото тримесечие на годината. Което не е от безидейност. Напротив, както виждаме отлично.

Екип:

Креативен директор: Алесандро Микеле

Арт-директор: Кристофър Симъндс

Фотограф и видеограф: Аласдър МакЛелан

Прически: Пол Ханлън

Грим: Томас Де Клевър

More All fashion