Следва

Tube Hedzzz и Жоро Манов продължават успешния тандем в новия сингъл на групата - “Кофти ген”.

Петте любими филма на Еди Слиман

Получаваме must-watch листа на дизайнер като част от лансирането на нова стрийминг платформа, специализирана в култови класики, интернационално кино и инди филми.

Movies & TV преди 3 години

Противоречивият старт и великолепното продължение на Слиман в Celine е феномен, за който вече си спомняме с приятна носталгия. Моделите му доста несигурно, но достойно си спечелиха уважението на публиката и се продават с голям успех. Особено един конкретен чифт джинси, който, вярваме, вече виждате навсякъде - включително и върху Карла Бруни.


1 387 лева ОТТУК


Какво да гледаме: Next in Fashion


Като цяло сме на носталгична вълна - новините за бавното разпадане на модните форуми, които по традиция очакваме с нетърпение, са меко казано съкрушителни и дори не пожелаваме да си представим какво ли още ни очаква. За сметка на това, Bottega Veneta на Даниел Лий продължава да се продава като топъл хляб - като своеобразен индикатор на това, че модната индустрия все пак не се разпада тотално, което само може да ни радва.

Дизайнерите излизат с различни креативни идеи за това как да поощряват и вдъхновяват верните си последователи - Маноло Бланик например, създаде дигитална книжка за оцветяване, а героят от горните редове Еди Слиман сподели списък с любимите си филмови класики, които едновременно хранят окото и галят душата.


15 стилни филма с костюми, ОТ-ДО дело на известни дизайнери


Като част от кампанията по лансирането на нова стрийминг платформа, чието портфолио е съсредоточено върху списък от култови класики, интернационално кино и инди филми - Mubi, дизайнерът ексклузивно представя заглавия, близки до сърцето му и достъпни във въпросната платформа. Ето и някои от заглавията:

1. Charade / Шарада (1963), реж. Стенли Донън

2. Apocalypse Now / Апокалипсис сега (1979), реж. Франсис Форд Копола

3. Paris, Texas / Париж, щата Тексас (1984), реж. Вим Вендерс

4. Persona / Персона (1966), реж. Ингмар Бергман

5. Pierrot le Fou / Лудият Пиеро (1965), реж. Жан-Люк Годар


Живата легенда Жан-Пол Белмондо


Заглавията са общо десет, като Еди, съвместно с Mubi, осигурява едномесечен безплатен период за достъп до кинокласиките. Достъпни са ТУК.

Индивидуалният и доста сантиментален подход на дизайнера е много отличителен за творчеството му - припомняме първата по рода си парфюмерийна колекция за Celine, която е негов своеобразен дневник.


Ода за Париж в бутилка: парфюмите на Еди Слиман за Celine


More Movies & TV