Следва

Start Shopping NOW: най-ценните серуми за лице от 24 до 155 лева

CeraVe - един работещ крем за ръце

Чудесен да възстановим кожната бариера на ръцете

Body преди 3 години

Серамидите на CeraVe са тайната и ключът към здравата и хидратирана кожа на ръцете!

На които много им личи в момента, че са подложени на стрес, не вярваме да има някой несъгласен. 



Продуктите CeraVe са разработени с дерматолози, и предоставят иновативни формули, базирани на 3 есенциални СЕРАмида и технологията MVE (МултиВезикуларна Емулсионна
технология), давайки името на марката: CeraVe.

CeraVe е марка, съдържаща 3 идентични на кожните серамида, доставяни чрез технологията на CeraVe за поетапно освобождаване (MVE), което помага на кожата да остане хидратирана през целия ден, през всички сезони и при различни външни условия. Серамидите са съставките, които помагат за възстановяване бариерните функции на кожата.

Серамидите, които естествено присъстват в кожата ни, образуват защитен слой, който намалява загуба на влага и предпазва от увреждания, резултат от замърсявания и други външни стресови фактори. Когато нивата на серамидите намаляват, кожната бариера отслабва и кожата може да стане суха, с усещане за сърбеж и прояви на раздразнения.

Решение за сухи, напукани ръце: CeraVe възстановяващ крем 

При често миене на ръцете, кожата може да се окаже с нарушена повърхност. Тази уникална формула съдържа характерните за CeraVe 3 важни за кожата съставки, които помагат за възстановяването на ръцете. Възстановяващият крем е с немазна текстура, дълбоко хидратира сухата и напукана кожа на ръцете с ключовите си съставки, като:

Серамиди 1, 3, 6-II помагат за възстановяване на
кожната бариера

Хиалуронова киселина за хидратиране на кожата

Глицерин за овлажняване

Технология MVE за поетапно доставяне на ключовите съставки от крема в кожата
 

 

More Body